Premier League: Optakt til Liverpool – Wolves [22/05]

I vores optakt til Premier League-kampen Liverpool – Wolves finder du trupnyt, startopstillinger, online live stream og TV helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Alt eller intet for Liverpool

Når Liverpool tager imod Wolves på søndag kl 17, bliver det med alt på spil. Med kun 1 kamp tilbage i sæsonen, ligger Liverpool 1 enkelt point fra førstepladsen, som lige nu er Manchester City der ligger der.

I sidste spillerunde, var der nærmest ikke nogen der troede at Liverpool havde en chance for at vinde Premier League i år, men de fik en livline. West Ham stjal nemlig point fra Manchester City, da de spillede 2-2 på London Stadium. Liverpool vandt deres kamp og derfor er der kun 1 point der skiller de 2 mandskaber.

Hvis Liverpool skal vinde Premier League, skal de først og fremmest vinde deres kamp mod Wolves og alt under en sejr er ikke nok til at vinde Premier League, men Manchester City skal enten tabe eller spille uafgjort imod Aston Villa.

Wolves er slet ikke nogen let modstander, som man bare lige vinder over. Wolves har nemlig haft en rigtig tilfredstillende sæson under Bruno Lage, de ligger nemlig nr 8 i Premier League, dog har de ikke rigtig noget at spille for udover æren. De kan ikke nå nogle europæiske pladser, dette kan give Liverpool en lille fordel, da det er forsvarligt at mene at Liverpool har meget mere at spille for.

Liverpool er gode mod Wolves

Liverpool er historisk rigtig gode når de spiller mod Wolves. Liverpool har nemlig vundet de sidste 10 Premier League opgør indbyrdes. Vi skal faktisk helt tilbage til 2010 før vi finder sidste gang Wolves vandt en Premier League kamp mod Liverpool. Det var en 0-1 til Wolves på Anfield.

Sidst de 2 hold mødtes var i december, da Liverpool vandt snævert mod Wolves med 1-0. Her var det belgiske Divock Origi der scorede 4 minutter inde i ovetiden og gav Liverpool 3 point.

Friske ben hos Liverpool

I Liverpools 2-1 sejr mod Southampton d. 17 maj, roterede de meget overraskende 7-8 spillere i startelveren. Det lignede allermest et holdkort til en pokalturneringskamp fremfor et holdkort til et hold der ihærdigt jagter en Premier League titel.

Dette kan vise sig at være en genistreg fra Liverpool træner Jürgen Klopp, da Liverpool slap afsted med det med en 2-1 sejr, men nu har Liverpool givet deres stamspillere en velfortjent kamppause og nu bør de være endnu friskere til kampen imod Wolves.

Liverpool – Wolves: Trupnyt

Liverpool mangler Fabinho grundet skade, Mohamed Salah, Virgil Van Dijk og Joe Gomez er alle tvivlsomme til opgøret.

Wolves mangler Max Kilman og Nelson Semedo grundet skade og Roman Saïss er tvivlsom.

Liverpool – Wolves: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Liverpool (4-3-3)

Allison Becker

Trent Alexander Arnold – Ibrahima Konate – Joel Matip – Andrew Robertson

Naby Keita – Jordan Henderson – Thiago Alcantara

Diogo Jota – Sadio Mane – Luis Diaz

Wolves (3-5-2)

Jose Sá

Willy Boly – Conor Coady – Toti Gomes

Jonny – Leander Dendoncker – Ruben Neves – Joao Moutinho – Rayan Aït Nouri

Raul Jimenez – Pedro Neto

Se Liverpool – Wolves Online: Live Stream & TV

Du kan se Liverpool – Wolves med Online Live Stream og i TV.

Vil du live streame kampen, så skal du gøre det på Viaplay. Derudover sendes kampen på TV3 Max.

Andre optakter!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024