Arsenal – Leeds: Optakt, Trupnyt, Live Stream & TV [08/05]

I vores optakt til Premier League-kampen Arsenal – Leeds finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Comeback til Champions League er tæt på

Hele fodboldklubben Arsenal, både spillere, stab og fans hungrer efter Champions League fodbold på Emirates. Ikke siden 16/17 sæsonen har Arsenal været med i Champions League og dengang toppede de deres gruppe, som fx havde Paris Saint Germain i. Deres endestation var dog allerede i ottendelsfinalen, da de stød på Bayern München. Her blev det noget af et exit, da Arsenal ikke rigtig fik et ben til jorden og tabte 5-1 både ude og hjemme og et samlet nederlag på 10-2.

Arsenal har haft det svært i årene uden Champions League. De har bl.a. haft et par trænerskift. Først var det da Arsene Wenger gik på pension i 2018 og herefter da hans erstatning blev hentet ind. Det var den lovende træner der før havde trænet hold, som PSG og Sevilla, Unai Emery.

Det blev også smerteligt og efter han blev fyret, var det daværende assistenttræner for Manchester City og tidligere arsenalspiller Mikel Arteta. Det er som om at han har skabt en slags stabilitet i denne sæson og han håber selvgølgelig at han kan være den første træner siden Arsene Wenger til at føre Arsenal ud i et nyt Champions League eventyr.

God position for Arsenal

Arsenal ligger i en god position i ligaen. De holder til på 4. pladsen hvilket er den sidste plads der låser op for Champions League, men de har også slået hullet mellem dem selv og Chelsea på 3. pladsen. Efter Arsenals 4-2 sejr på Stamford Bridge ligger de 2 klubber nu kun 3 point fra hinanden. Dette kan betyde at Arsenal har fået øjnene åbnet op for en endnu mere pæn slutposition.

De bliver også jagtet af deres tætteste rivaler Tottenham. Tottenham sidder på 5. pladsen og har 2 point op til Arsenal. Arsenal og Tottenham er de 2 hold der kæmper hårdest indbyrdes om at få den eftertragtede Champions League plads. Man kan godt argumentere for at Arsenal har en noget mere overkommelig slutfase i Premier League. I deres sidste 4 kampe skal Arsenal spille mod Leeds, Tottenham, Newcastle og nedrykningstruede Everton.

Det er selvfølgelig ikke bare lige at vinde over nogle af de hold, men i forhold til Tottenhams lidt mere udfordrende kampprogram er det en god position for Arsenal at stå i. Tottenham skal spille mod Liverpool, Arsenal, Burnley og Norwich. Det er selvfølgelig de første 2 kampe for Tottenham der gør forskellen for at det bliver sværere for dem. Liverpool er en uhyggelig modstander at møde i denne fase.

Arsenal – Leeds: Trupnyt

Arsenal mangler Kieran Tierney, Ben White og Thomas Partey grundet skade.

Leeds mangler Liam Cooper, Stuart Dallas, Crysencio Summerville, Adam Forshaw, Patrick Bamford og Tyler Roberts grundet skade.

Arsenal – Leeds: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Arsenal (4-1-4-1)

Aaron Ramsdale

Takehiro Tomiyasu – Rob Holding – Gabriel Magalhães – Nuno Tavares

Mohamed Elneny

Emile Smith Rowe – Granit Xhaka – Martin Ødegaard – Gabriel Martinelli

Eddie Nketiah

Leeds (5-4-1)

Ilian Meslier

Luke Ayling – Pascal Struijk –Robin Koch – Diego Llorente – Junior Firpo

Raphinha – Mateusz Klich – Kalvin Phillips – Jack Harrison

Rodrigo

Se Arsenal – Leeds: Live Stream & TV Online

Du kan se Premier League-kampen mellem Arsenal og Leeds online med live streaming på Viaplay. Derudover sendes kampen på See i TV.

Læs også!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
11 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
11 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
10 juni, 2024