Premier League: Optakt til Brentford – Newcastle [26/02]

I vores optakt til Premier League-kampen Brentford – Newcastle kan du læse mere om trupnyt, Christian Eriksen, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget mere helt gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Christian Eriksen kan få Brentford-debut imod Newcastle

Lørdag den 26. februar kan blive en historisk dag. Det kan nemlig blive dagen, hvor Christian Eriksen igen spiller fodbold på den helt store scene.

Brentford-træner Thomas Frank har tidligere peget på netop denne kamp, når han er blevet spurgt ind til Eriksens comeback.

Hans fysiske form skulle være helt i top, men som han også selv har indrømmet, så mangler der lidt skarphed.

Eriksen er dog stadig så dygtig en fodboldspiller, at han kan bidrage selvom han ikke er i topform.

Det vil være overraskende, hvis Eriksen starter på banen, men vi kan godt tillade os at forvente nogle minutter i slutningen af kampen.

Newcastle er som forvandlet

Newcastle blev i slutningen af 2021 overtaget af den Saudi Arabiske statsfond, hvilket selvfølgelig betyder, at penge ikke længere er et problem.

Helt konkret, så hentede Newcastle nogle nye spillere i januar, som allerede har bidraget. Chris Wood, Bruno Guimaraes, Kieran Trippier, Dan Burn og Matt Targett lyder måske ikke som verdensstjerner, men det er spillere, der har niveauet til at løfte Newcastle væk fra bunden.

Newcastle har fået 10 point i de seneste fire Premier League-kampe, hvilket står i skarp kontrast til resultaterne førhen.

Newcastle ligger nu på 17. pladsen med 22 point. Brentford startede sæsonen fantastisk, men står i en dårlig situation nu.

Danskerklubben ligger på 14. pladsen

Brentford – Newcastle: Trupnyt

Brentford er stadig ramt af skader. Mathias Zanka Jørgensen, Tarique Fosu-Henry og Julian Jeanvier er alle ude, mens der er tvivl om Mathias Jensen.

Newcastle er meget hårdt ramt af fravær. De kan potentielt mangle Matt Ritchie, Kieran Trippier, Javi Manquillo, Jamal Lewis, Jamal Lascelles og Federico Fernandez.

Brentford – Newcastle: Forventede startopstillinger

Brentford (3-5-2)

David Raya

Kristoffer Ajer – Pontus Jansson – Ethan Pinnock

Sergi Canos – Shandon Baptiste – Christian Nørgaard – Vitaly Janelt – Rico Henry

Ivan Toney – Bryan Mbeumo

Newcastle (4-3-3)

Martin Dubravka

Emil Krafth – Fabian Schär – Dan Burn – Matt Targett

Joe Willock – Jonjo Shelvey – Bruno Guimaraes

Joelinton – Chris Wood – Jacob Murphy

Se Brentford – Newcastle: Online live stream & TV

Hvis du vil live streame Premier League-kampen Brentford – Newcastle, så kan du gøre det på Viaplay.

Vil du se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Læs også

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
25 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
25 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
25 juni, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.