Premier League: Optakt til Fulham – Manchester United [13/11]

I vores optakt til Premier League-kampen Fulham – Manchester United finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Man Uniteds svingende præstationer

Man Uniteds sæson har på papiret været udmærket og hvis man kigger på omstændighederne, har det faktisk været en godkendt præstation. De ligger lige pt. Nr. 5 i Premier League efter deres 3-1 nederlag til Aston Villa.

Man Uniteds sæson har været lidt hektisk. De har fået ny cheftræner i form af hollandske Erik Ten Hag, de har haft en del nye spillere der har skulle indarbejdes i truppen og taktikken, der har været problemer i omklædningsrummet, da superstjernen Cristiano Ronaldo har udtrykt sin utilfredshed.

Selvom spillet på banen har været godt til tider, så har deres præstationer været for svingende. Sidst Man United vandt 2 kampe i streg i ligaen var den 4. september, det var deres bedste stime i sæsonen indtil videre, da de vandt 4 ligakampe i streg. Her slog de blandt andet store hold, som Arsenal og Liverpool. Desværre for Man United og deres fans har de tit kampe, hvor de ikke rammer dagen. Deres præstationer er ikke hvor de skal være og de ender med at tabe og spille uafgjort til hold som Aston Villa og Brentford.

Er Fulham sæsonens positive overraskelse

Det nyoprykkede mandskab fra London, har gjort alle tvivlere til skamme. Fulham er et af de såkaldte ”yo-yo” hold, altså et hold der ofte er for gode til Championship, men for dårlige til Premier League, hvilket medfører at de år efter år enten rykker ned eller op. Dog ligner det at de endelig har knækket koden. Anført af Marco Silva og forskellige nye spillere, har Fulham skabt et rigtig godt hold.

Joao Palhinha er en af de spillere de har hentet i sommers og den tidligere Sporting spiller har gjort et fremragende stykke arbejde. Det var en stor overraskelse at Fulham kunne lokke ham til klubben, eftersom flere store europæiske klubber har førhen været ude efter ham. En mulighed kan være at Palhinhas landsmand Marco Silva har formået at overtale ham.

Fulham ligger meget overraskende på 9. pladsen. De har forståeligt haft svært mod de store hold, men de har formået rigtig fint at få næsten max point mod de mindre hold.

Fulham – Man United: Trupnyt

Fulham mangler Neeskens Kebano og Manor Solomon der er ude med skader. Aleksander Mitrovic er ret tvivlsom grundet skade.

Man United mangler Raphael Varane, Axel Tuanzebe, Jadon Sancho, Antony og Brandon Williams der alle er ude med skader.

Fulham – Man United: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Fulham (4-2-3-1)

Bernd Leno

Kevin Mbabu – Issa Diop – Tim Ream – Antonee Robinson

Harrison Reed – Joao Palhinha

Harry Wilson – Andreas Pereira – Willian

Carlos Vinicius

Man United (4-2-3-1)

David De Gea

Diogo Dalot – Harry Maguire – Lisandro Martinez – Luke Shaw

Casemiro – Fred

Marcus Rashford – Christian Eriksen – Alejandro Garnacho

Cristiano Ronaldo

Fulham – Man United: Live streaming & TV

Kampen vises på See i dansk TV og kan live streames på Viaplay.

Fulham – Manchester United: Spørgsmål & svar

Hvornår spilles Fulham – Manchester United?

Fulham – Manchester United spilles søndag den 13. november.

Hvor kan man se Fulham – Manchester United i TV?

Fulham – Manchester United vises på See.

Hvor kan Fulham – Manchester United live streames?

Fulham – Manchester United kan live streames på Viaplay.

Andre optakter

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024