Liverpool – Tottenham: Optakt, Trupnyt, Live Stream & TV [07/05]

I vores optakt til Premier League-kampen Liverpool – Tottenham finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming & dansk TV helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

En af sæsonens helt store opgør spilles i Liverpool

Kampen mellem Liverpool og Tottenham har grundet sæsonens udvikling, medført at det nu er blevet en af sæsonens største og mest afgørende kampe.

Den helt åbenlyse grund er selvfølgelig at det altid er en stor kamp når 2 af de hold fra den klassiske “top 6” mødes. Dette er fordi der næsten altid er garanti for en underholdende kamp med god fodbold.

En anden grund er selvfølgelig også betydningen af kampen for de 2 mandskaber. For Liverpool bliver det en af deres sidste afgørende kampe i deres titeljagt. De ligger næsten side om side med Manchester City, da kun et enkelt point adskiller de 2 hold. Man kan godt argumentere for at Tottenham bliver Liverpools sværeste modstander af deres sidste 4. Tottenham er bare i bedre form og har en bedre trup end de andre. Liverpool skal også op imod Aston Villa, Southampton og Wolves.

Tottenham har også gang i en slags jagt. Selvom det ikke lige præcis er en titeljagt, gør det den ikke mindre betydelig. Tottenham jagter Champions League fodbold ved hjælp af en top 4 plads. De ligger netop i en hård strid mod Arsenal og favoritværdigheden er gået frem og tilbage i de sidste par uger, eftersom begge hold har haft problemer med at bevare kontinuitet. Champions League fodbold er særligt vigtigt for Tottenham, da det kan blive deres første sæson med Champions League fodbold siden 2020, men vigtigst af alt vil det være en essentiel brik i forsøget om at holde på deres cheftræner Antonio Conte der meget vel kan blive fristet af et job hos PSG, da Mauricio Pochettino er i truet i Paris.

Derfor bliver det en kamp hvor begge hold vil give alt og intensiteten kommer til at være i top, når slaget bliver fløjtet i gang på Anfield.

Heung Min Son i topform

Tottenhams topscorer i indeværende sæson er sydkoreanske Heung Min Son. Ikke nok med at han fungerede lidt som limen der holdte Tottenhams offensiv sammen i de første par måneder af sæsonen, da Harry Kane kun lignede en skygge af sig selv, og nærmest var den eneste målscorer de havde.

Efter Antonio Contes ankomst har han simpelthen bare været i topform. Han ligger nu nr. 2 på topscorerlisten i Premier League. Med 19 mål og 7 assists i 21/22 sæsonen har han bare vist sig frem, som en af Tottenham og Premier Leagues helt store stjerner.

Tottenham har brug for at han finder sit topniveau frem når de står overfor Liverpool, fordi det bliver bestemt ikke nogen nem kamp og hvis Tottenham har forhåbninger om at få noget med fra kampen, skal deres stjerner vise deres værd.

Liverpool – Tottenham: Trupnyt

Tottenham mangler Oliver Skipp, Japhet Tanganga og Matt Doherty da de er ude med skade.

Liverpool mangler stadigvæk Roberto Firmino grundet skade og det er usikkert om han er klar til kampen imod Tottenham.

Liverpool – Tottenham: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Liverpool (4-3-3)

Allison

Trent Alexander Arnold – Ibrahima Konaté – Virgil Van Dijk – Andrew Robertson

Jordan Henderson – Fabinho – Thiago

Mohamed Salah – Sadio Mané – Luiz Diaz

Tottenham (3-4-2-1)

Hugo Lloris

Cristian Romero – Eric Dier – Ben Davies

Emerson Royal – Pierre Emile Højbjerg – Rodrigo Bentancur – Ryan Sessegnon

Dejan Kulusevski – Heung Min Son

Harry Kane

Se Liverpool – Tottenham: Live Stream & TV Online

Du kan se Premier League-kampen mellem Liverpool og Tottenham online med live streaming hos Viaplay. Derudover sendes kampen i TV på TV3 Max.

Læs også!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024