Premier League: Optakt til Manchester City – Aston Villa [22/05]

I vores optakt til Premier League-kampen Manchester City – Aston Villa finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget mere helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Manchester City kan afgøre mesterskabet selv

Med kun en enkelt kamp tilbage i sæsonen, ligger Manchester City i en drømmeposition. De ligger nr 1 i Premier League og fører med 1 enkelt point over Liverpool. Selvom det er en spinkel føring, er det stadig en favorabel position for Manchester City. Manchester City har muligheden for at afgøre mesterskabet helt selv.

I deres sidste kamp skal de spille mod underpræsterende Aston Villa, der ligger nr. 14. Aston Villa har ikke rigtig noget at spille for udover æren, da de hverken kan nå europæiske pladser eller er i fare for at blive nedrykket. I denne kamp skal Manchester City satse hele butikken på at få en sejr da en uafgjort ikke er nok til at kåre dem endegyldigt, som engelske mestre. Med en uafgjort eller nederlag skal Liverpool også tabe point i deres kamp, men med en sejr for Manchester City kan de ikke blive hentet og derfor vil de vinde Premier League.

Manchester City må frygte at få gummiben her til slut på sæsonen, da de i sidste spillerunde også kunne afgøre ligaen, hvis de havde sejret mod West Ham, men sådan skulle det ikke være, da de fik en mareridtsstart og kom bagud 2-0, men dog fandt de formen igen og vendte kampen til et nogenlunde positivt resultat. Kampen endte 2-2 og Manchester City kunne ånde lettet op.

Sidste gang de 2 hold mødtes var i en Premier League kamp d. 1 december, som endte 2-1 til Manchester City. De blå fra Manchester håber i den grad på samme resultat på søndag.

Hjælp fra Gerrard & Coutinho?

De 2 tidligere Liverpool spillere og Liverpool legender, Steven Gerrard der nu er cheftræner for Aston Villa og Coutinho der nu er spiller for Aston Villa, kan måske finde den ekstra motivation til kampen, da de med et godt resultat kan hjælpe deres tidligere arbejdsgiver Liverpool markant.

Gerrard der ellers er blevet spurgt af pressen op til kampen, om hans tilhørselsforhold til Liverpool, har nogen betydning for ham og for kampen, har han afvist, og fortalt at han ikke er motiveret af Liverpool, men blot af Aston Villas fans der betaler penge for at se dem spille og at give dem en god oplevelse.

Manchester City – Aston Villa: Trupnyt

Manchester City mangler Ruben Dias grundet skade og både Kyle Walker og John Stones er tvivlsomme til opgøret. Benjamin Mendy er stadigvæk suspenderet af klubben.

Aston Villa mangler Kortney Hause og Ezri Konsa grundet skade, imens Leon Bailey er tvivlsom.

Manchester City – Aston Villa: Forventet startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Manchester City (4-3-3)

Ederson

João Cancelo – Aymeric Laporte – Nathan Aké – Oleksandr Zinchenko

Kevin De Bruyne – Rodri – Bernardo Silva

Riyad Mahrez – Phil Foden – Raheem Sterling

Aston Villa (4-3-1-2)

Emiliano Martinez

Matty Cash – Calum Chambers – Tyrone Mings – Lucas Digne

John McGinn – Douglas Luiz – Jacob Ramsey

Emiliano Buendía

Danny Ings – Ollie Watkins

Se Manchester City – Aston Villa: Live Stream & TV

Du kan se Premier League-kampen mellem Manchester City og Aston Villa med live streaming hos Viaplay. Derudover sendes kampen på See i dit TV.

Andre optakter!

chelseas stadion stamford bridge
andet
Mauricio Pochettino er fortid i Chelsea efter blot en enkelt sæson. Hvem bliver ny manager i Chelsea? Find de bedste odds på næste Chelsea-træner her.
22 maj, 2024
vinter ol 2022 ishockey
andet
Lørdag kl. 12.20 spiller Danmark sin næstsidste gruppekamp ved VM i ishockey, og her er modstanderen Schweiz.
17 maj, 2024
ishockey vm
andet
Fredag eftermiddag kl. 16.20 skal Danmark møde Storbritannien ved VM i ishockey. Det er femte gruppekamp for Danmark.
16 maj, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.