AGF – Brøndby | Live Stream | Optakt | Odds

Læs vores optakt til AGF – Brøndby, og find odds, forventede startopstillinger og live streaming til kampen!

Brøndby skal tilbage på sporet imod AGF

Søndagens sidste kamp i Superligaen spilles i Århus, hvor AGF og Brøndby mødes. Der er lagt op til en stor kamp mellem to af Danmarks største klubber, og det kunne sagtens blive en underholdende affære.

Hverken AGF eller Brøndby kommer til kampen i den bedste forfatning. AGF fik sæsonens første nederlag i sidste weekends kamp i Århus, og Brøndby-holdet virker rystede.

Med 14 point i de første ni kampe i Superligaen og en masse Europa League-kvalifikationskampe ved siden af, så er det ikke fordi, at Brøndbys pointhøst er forfærdelig, men det begynder at blive kritisk, hvis de ikke snart vender den dårlige stime.

AGF er samtidigt et hold, som er svært at besejre, så det ligner en meget spændende og vigtig kamp på Ceres Park i Århus.

Læs også: Danmarks største stadions!

AGF må undvære midtbaneprofil

AGF må undvære en af deres faste spillere til kampen imod Brøndby. Australske Mustafa Amini blev udvist i Horsens, og han har fået to karantænedage, hvoraf den første bliver afsonet imod Brøndby.

Amini var skadesplaget i starten af sæsonen, men når han er i form, så er han bestemt en profil på AGF-holdet.

Pierre Kanstrup har ligeledes haft skadesproblemer i denne sæson, hvorfor Jens Stage har båret anførerbindet, men midtstopperen er blevet klar igen, og han går direkte tilbage i midterforsvaret, hvor der til gengæld er tvivl omkring kollega Niklas Backmans skade.

Brøndby må undvære Kevin Mensah, som sidder ude i lang tid, men derudover bør Alexander Zorniger have alle mand klar til kamp.

Modsat de første kampe i sæsonen, så har Brøndby nu haft en hel uge til at forberede sig. Der bør komme en trodsreaktion efter de seneste ugers dårlige resultater, og nederlaget i den seneste kamp imod SønderjyskE har virkelig gjort ondt.

Brøndby får god opbakning i Århus

Til gengæld så får Brøndby-spillerne en fantastisk opbakning på Ceres Park i Århus. AGF har udvidet Brøndbys fanafsnit to gange, men der er alligevel udsolgt, og man kan godt forvente op imod 3000 Brøndby-fans på stadion.

Der er i skrivende stund stadig masser af billetter til salg, men der bør komme over 15.000 tilskuere til kampen, og det er selvfølgelig en positiv historie i disse tider, hvor faldende tilskuertal i Superligaen har fyldt meget.

Generelt har AGF og Brøndbys fans vist sig som nogle af Superligaens mest trofaste, og særligt på udebane har de været gode til at støtte op.

Det er en af sæsonens største kampe i Århus, når Brøndby kommer på besøg, og der har været knald på, når AGF og Brøndby har mødt hinanden.

For to år siden vandt Brøndby utroligt nok 7-0 på Ceres Park, mens AGF vandt sidste sæsons hjemmekamp imod Brøndby med 2-0.

Læs også: Superligaens dyreste spillere!

AGF – Brøndby: Odds

Hvis du alligevel vil live streame kampen mellem AGF og Brøndby, så kan du også overveje at oddse på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365 (pr. 21/09 – 15.00):

  • AGF: 3.40
  • Uafgjort: 3.50
  • Brøndby: 2.05

AGF – Brøndby: Live streaming og TV

Hvis du er til at se fodbold i TV, så kan du se kampen på TV3+, hvor optakten begynder kl. 17.00. Vil du live streame AGF – Brøndby, så skal du oprette en profil hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.