Rivaler i krise: Forbliver Brøndby Superligaens dårligste hjemmehold?

Læs vores optakt til Superliga-opgøret mellem Brøndby IF og AGF, og find odds, live streaming og meget mere!

Brøndby og AGF er begge i krise

Det er to kriseramte mandskaber, der fredag aften mødes på Brøndby Stadion. Brøndby har ikke været til at kende i denne sæson, hvor de kun har formået at vinde fem af de første 15 kampe i Superligaen.

De 18 point rækker lige akkurat til ottendeplads, men de er á point med blandt andre AGF. Den tætte Superliga-stilling betyder også, at der ikke skal ret meget til øge sin placering væsentligt, så en sejr i fredagens opgør vil gøre underværker for begge mandskaber.

Krisen i Brøndby er utvivlsomt større end den i AGF, hvor man historisk set ikke kan tillade sig at være utilfreds med en placering midt i rækken.

Mens de manglende resultater delvist kunne undskyldes med et hårdt kampprogram med Europa League-kvalifikationskampe hver uge, så er der nu ikke længere noget at komme efter.

Mere Superliga: Sådan ser du fodbold fra Superligaen.

Brøndby er Superligaens dårligste hjemmehold

Særligt slemt er det, at Brøndby har været helt væk hjemme på Brøndby Stadion, som i de senere år har været et meget svært sted at spille.

Brøndby er Superligaens dårligste hold på hjemmebane med kun seks point i otte kampe. De har vundet over FC Nordsjælland, men smidt point til nogle af ligaens dårligst placerede hold.

Det står i skarp kontrast til Brøndby i sidste sæson, hvor de vandt 14 af 18 hjemmekampe. Et pointsnit på hele 2,5 mod et katastrofalt et på 0,75 i denne sæsons hjemmekampe.

Det skal der laves om på imod AGF, og hvis Brøndby skulle tabe endnu en hjemmekamp imod en rival, så bliver der ballade blandt Brøndby-fansene.

Læs også: Top 10: Mærkeligste skader i fodbold!

AGF har været gode imod Brøndby

Kigger man på de seneste par kampe mellem AGF og Brøndby, så ser det heller ikke for godt ud for Brøndby.

Det er fire kampe siden, at Brøndby formåede at besejre de gamle rivaler fra Århus, og de tabte i den omvendte kamp tidligere på sæsonen.

AGF vandt 3-2 hjemme på Ceres Park efter en fantastisk kamp, og vi kan håbe på en lige så underholdende omgang fodbold denne gang.

Brøndby IF – AGF: Skader

Brøndby må undvære en række spillere, men det er overvejende reservespillere. Björn Kopplin, Jens Martin Gammelbye, Kasper Fisker, Jan Kliment og Kevin Mensah sidder ude med skader, mens Uffe Bech er tvivlsom efter at være blevet udskiftet i derbyet i søndags.

AGF-reserverne André Riel og Roman Mysak kommer med sikkerhed ikke i kamp, mens det endnu ikke vides om den svenske stopper, Niklas Backman, kommer sig oven på sin skade.

Læs også: Danmarks dyreste fodboldspillere nogensinde!

Brøndby IF – AGF: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til Brøndby – AGF, men det vides først en time før kampstart.

Brøndby IF: Marvin Schwäbe – Johan Larsson, Paulus Arajuuri, Joel Kabongo, Anthony Jung – Josip Radosevic, Dominik Kaiser, Lasse Vigen, Hany Mukhtar – Kamil Wilczek, Ante Erceg.

AGF: Oscar Whalley – Dino Mikanovic, Pierre Kanstrup, Jesper Juelsgård, Casper Højer Nielsen – Adama Guira – Tobias Sana, Mustafa Amini, Jens Stage, Jakob Ankersen – Mustapha Bundu.

Brøndby IF – AGF: Odds

Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 07/11 – 17.30):

Brøndby IF – AGF: Live Streaming og TV

Brøndby IF – AGF kan både live streames online og ses på TV. Er du mere til at se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+, hvor optakten begynder klokken 18.

Vil du hellere live streame Brøndby IF – AGF, så skal du oprette en bruger hos Viaplay.

Opret dig her, og live stream Brøndby IF – AGF online!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.