Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 20 feb, 2019

Optakt til Brøndby – Randers

superliga fodbold danmark

I vores optakt til Brøndby – Randers finder du nyheder, skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds og live streaming.

Brøndby-assistenter har taget over

Ugens store historie i Superligaen var, at Brøndby i mandags fyrede Alexander Zorniger efter to og et halvt succesfulde år som cheftræner.

Han formåede på mange måder at rykke ved både Brøndby, men også Superligaen som helhed. På trods af succesen var det dog også tydeligt, at han sled på sine omgivelser.

Da Brøndby-holdet virkede som en skygge i sig selv i store dele af efteråret og i særdeleshed de første to kampe af foråret valgt man så at fyre Zorniger.

I første omgang tager de forhenværende assistenter Martin Retov og Matthias Jaissler over, og så er det planen, at man finder en længerevarende løsning til sommer.

Flere medier har bragt historien om, at Brøndby drømmer om Kasper Hjulmand, men det virker meget svært at få ham i hus.

Se de højeste tilskuertal i Skandinavien!

Ser skidt ud hvis man taber

Situationen i Superligaen er yderst intenst. Hele otte hold kæmper et utroligt tæt kapløb om at få de sidste fire pladser i mesterskabsspillet, hvor det allerede står klart, at FCM og FCK får de første to.

Brøndby og Randers ligger på hhv. fjerde- og femtepladsen med 31 point, men der er kun tre point ned til AaB på 10. pladsen, så et nederlag vil formentlig betyde, at man stryger direkte ud af top seks.

Brøndby har virkelig brug for en sejr efter en meget ringe afslutning på efteråret med nederlaget til Vendsyssel på hjemmebane samt de to meget dårlige kampe her i starten af foråret.

Hany Mukhtar gjorde comeback imod Esbjerg, og nu får de ligeledes Kamil Wilczek tilbage.

Randers vil være tilfredse med uafgjort

Randers er blevet bedre i løbet af sæsonen, og selvom spillertruppen umiddelbart ikke stinker af kvalitet, så har de fået sat et godt hold sammen.

De startede med overraskende at vinde 3-0 på Aalborg Portland Park, og selvom de i sidste uge tabte 0-2 hjemme imod FCK, så leverede de endnu engang en fin indsats.

Randers-holdet er godt bygget til at trække sig dybt ned på banen og spille på et resultat. Kanten Saba Lobjanidze bliver ekstremt vigtigt i forhold til at løbe bag Brøndbys forsvar.

Top 10: Flest mål i Superligaens historie!

Brøndby – Randers: Skader og karantæner

Den tidligere Randers-spiller Kasper Fisker sidder ude med en skade, og kommer ikke til at spille mere i denne sæson. Derudover er det kun reserver, der sidder ude.

Randers har så vidt vides alle mand med.

Brøndby – Randers: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Brøndby – Randers:

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Paulus Arajuuri – Benedikt Röcker – Anthony Jung

Lasse Vigen – Josip Radosevic – Dominik Kaiser

Hany Mukhtar

Simon Hedlund – Kamil Wilczek

Randers

Patrik Carlgren

Johnny Thomsen – Jonas Bager – Erik Marxen – Kevin Conboy

Saba Lobjanidze – Andre Rømer – Nicolai Poulsen – Mikkel Kallesøe

Benjamin Stokke – Marvin Egho

Brøndby – Randers: Odds

Du kan oddse på Brøndby – Randers hos bet365 (fra 20/02 – 15.38):

  • Brøndby: 1.80
  • Uafgjort: 4.00
  • Randers: 4.00

Se vores odds bonusser her!

Brøndby – Randers: TV og Live Streaming

Du kan se Brøndby – Randers med online live streaming og i TV. Vil du live streame fodbold, så kan dette gøres hos Viaplay, mens du kan se kampen på TV3+ i dit TV.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2410 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021