Kan Vejle sætte en stopper for FC Midtjylland-maskinen?

Læs vores optakt til FC Midtjylland – Vejle, og find odds, live streaming, TV, odds og meget andet!

FC Midtjylland er farlige på MCH Arena

Der venter Vejle en meget svær opgave, når de besøger FC Midtjylland på MCH Arena i Herning. FCM har spillet otte kampe i Superligaen på hjemmebane, og det er kun AGF, der, takket være en straffesparksredning, har taget point fra de danske mestre.

Det er ikke fordi, at det er umuligt at kreere chancer på banen, men de fleste modstandere bliver bare most af det tunge pres før eller siden.

Der bliver altid tonset en masse bolde ind i feltet ligesom, at alle indkast fra 40 meters afstand bliver kastet ind i boksen.

Kigger man på antallet af mål scoret på hovedstød af de 14 Superliga-klubber, så ligger FC Midtjylland også i toppen.

Hele 11 gange har FC Midtjylland scoret på hovedstød i de 15 kampe, og det fortæller noget om, hvor svært det er at dæmme op for.

Læs også: Superligaens dyreste spillere!

Vejle har problemer på fremmed græs

Udover, at MCH Arena er et svært sted for alle hold at spille, så bliver det ikke bedre af, at Vejle har haft store problemer på udebane i denne sæson.

11 af deres 15 point er blevet hentet hjemme på Vejle Stadion i Nørreskoven, hvor de også nyder god opbakning fra den fodboldglade by.

De har endnu deres første sejr til gode på udebane, men har omvendt kun tabt tre, og spillet fire uafgjorte kampe.

Det omvendte møde mellem Vejle og FC Midtjylland endte 3-1 til FCM. Vejle var foran 1-0 indtil langt inde i kampen, men takket være nogle hurtige dødboldsmål, så vendte de kampen.

Rasmus Nicolaisen var den store profil ved den lejlighed med to mål efter hjørnespark på fem minutter, men han kommer givetvis ikke på banen denne gang.

Læs også: Danmarks største stadions!

Bør blive målrigt

Alt peger på, at det bliver en målrig kamp mellem FC Midtjylland og Vejle. Der har været 51 mål i FC Midtjyllands første 15 Superliga-kampe, hvilket svarer til et gennemsnit på 3,4 mål pr. kamp.

Det er kun endnu højere på MCH Arena, hvor gennemsnittet ligger på 3,625.

Man kan ikke helt sige det samme om Vejle, som har en mere forsigtig tilgang til kampene. Det ændrer dog ikke på, at kampen kommer til at blive spillet på FC Midtjyllands præmisser.

FC Midtjylland – Vejle: Forventede startopstillinger

VI forventer følgende startopstillinger til FC Midtjylland – Vejle Boldklub.

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Kian Hansen, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz – Joel Andersson, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Marc Dal Hende – Rilwan Hassan, Poul Onuachu, Awer Mabil.

Vejle Boldklub: Pavol Bajza – Vladis Emmerson, Mads Greve, Mads Lauritsen – Tobias Mølgaard, Markus Hallberg, Ylber Ramadani, Jakob Schoop, Viljormur Davidsen – Allan Sousa, Imed Louati.

FC Midtjylland – Vejle: Odds

Du kan få disse odds hos bet365:

  • FC Midtjylland: 1.22
  • Uafgjort: 5.75
  • Vejle: 10.00

FC Midtjylland – Vejle: Live Streaming og TV

Du kan live streame FC Midtjylland – Vejle hos Viaplay, og se kampen i TV på TV3 Sport.

Opret dig hos Viaplay, og live stream FC Midtjylland – Vejle her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.