Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 22 feb, 2019

Optakt: FCK bør vinde stort over Vendsyssel

I vores optakt til FCK – Vendsyssel finder du forventede startopstillinger, odds, live streaming og meget mere.

Vil du streame fodbold? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

FCK tabte i Vendsyssel

Det er top imod bund, når FC København tager imod Vendsyssel hjemme i Parken. Danmarks mest succesfulde og klart største klub i dette årtusinde tager imod Superliga-debutanterne hjemme på Østerbro mandag aften, hvor vi kan se frem til en underholdende kamp.

Der er 34 point til forskel på FCK og Vendsyssel efter kun 22 runder, men alligevel formåede Vendsyssel at vinde den omvendte kamp i Nordjylland.

FCK stillede ellers op med Viktor Fischer, Dame N’Doye, Robert Skov og de andre kanoner. De kom planmæssigt foran 1-0 på et mål af Robert Skov i første halvleg, men det gik helt galt i anden halvleg.

Jon Thorsteinsson scorede til 1-1 efter 76 minutters spil, og få sekunder scorede Morten Knudsen til 2-1, som også blev kampens resultat.

Det skal FCK så hævne mandag aften.

Se alle vindere af Superligaen nogensinde.

Viktor Fischer kan være tilbage for FCK

Viktor Fischer, som måtte lade sig udskifte med en skade i den omvendte kamp i Vendsyssel, har stadig sin forårsdebut til gode.

Han skulle eftersigende være tæt på klarmeldt, men Ståle Solbakken ville ikke risikere at bruge ham efter så lang en pause. Det blev så heller ikke nødvendigt, da FCK vandt 2-0 i Randers i sidste uge efter en nogenlunde god indsats.

Truppen er endnu ikke udtaget, så det er ikke til at sige om han er blevet klar. Det ville være satset at lade ham starte inde, men det er ikke umuligt, at han kommer ind i slutfasen, hvis ellers der er behov for det.

Der er også tvivl om Andreas Bjelland efter, at han blev skadet i Randers, så vi forventer ham ikke banen.

Quiz: Test din viden om de bedste oplæggere i Superligaens historie!

Vendsyssel må undvære profil

Vendsyssel har faktisk klaret det overraskende godt i deres første Superliga-sæson. De ligger ganske vist i bunden, og de kommer til at kæmpe for at undgå nedrykning, men det er langt fra urealistisk, at de også spiller i Superligaen i næste sæson.

En af lyspunkterne har været den islandske midtbanespiller Jon Dagur Thorsteinsson, som også er holdets topscorer med tre kasser.

Han fik dog en ekstrem dum udvisning i sidste rundes kamp imod AC Horsens i midten af første halvleg, så udover, at han solgte sit hold fuldstændigt, så kommer han heller ikke i kamp imod FCK.

Vendsyssel har styrket bredden væsentligt henover vinterpausen, men de har ikke umiddelbart en spiller på samme niveau klar til at tage over.

FCK blandt 21 børsnoterede topklubber i Europa!

FCK – Vendsyssel: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – Vendsyssel:

FCK

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Denis Vavro Sotirios Papagiannopoulos – Nicolai Boilesen

Robert Skov – Carlos Zeca – Rasmus Falk – Nicolaj Thomsen

Jonas Wind – Dame N’Doye

Vendsyssel

Michael Tørnes

Alexander Juel Andersen – Sander Fischer – Andreas Kaltoft – Søren Henriksen

Mikkel Wohlgemuth

Tiémoko Konaté – Francisco Junior – Morten Knudsen – Moses Opondo

Emmanuel Ogude

FCK – Vendsyssel: Odds

Du kan få følgende odds på FCK – Vendsyssel hos bet365 (odds er fra 22/02 – 10.25):

  • FCK: 1.18
  • Uafgjort: 6.50
  • Vendsyssel: 15.00

Se vores fodbold odds tips her!

FCK – Vendsyssel: Live Streaming & TV

Du kan se FCK – Vendsyssel med online live streaming og i TV. Vil du se fodbold i TV, så kan du gøre dette hos TV3 Sport, og hvis du vil live streame FCK – Vendsyssel, så kan det gøres hos Viaplay.

Læs mere om live streaming af fodbold online!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.