FCN – Brøndby: Optakt, skader, startopstillinger og odds

fodbold danmark

I vores optakt til FC Nordsjælland – Brøndby kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, odds og meget mere!

FCN og Brøndby spiller om bronzen i Superligaen

Der venter et brag af en kamp mellem FC Nordsjæland og Brøndby i mandagens Superligakamp. Det er altid underholdende, når de to hold mødes, men det er slet ikke blevet mindre spændende efter OBs nederlag imod FCK i går.

Brøndby kan med en sejr i Farum mindske hullet til tredjepladsen til kun et enkelt point, mens FCN vil være tre efter OB, hvis de vinder mandagens kamp.

Det er på forhånd virkelig svært at spå om, hvem der kommer til at vinde kampen. Set over hele sæsonen har de to hold været nogenlunde jævnbyrdige, mens FC Nordsjælland dog har været et af de bedste hold i foråret, hvor de endnu ikke har tabt.

Top 10: Danmarks største stadions!

Bør blive underholdende og chancerigt

Det er altid underholdende, når to hold med så særpræget og offensiv spillestil mødes, og der har været 20 mål i de seneste fire indbyrdes opgør mellem FC Nordsjælland og Brøndby.

En af grundene til dette er, at holdene har nogle meget specielle spillestile, som de ikke rigtigt afviger fra, og det er ligegyldigt hvem de møder.

Selvom Brøndby måske ikke er lige stædige, som de var under Alexander Zorniger, som hævdede, at holdet ikke havde nogle alternativer til måden at spille på, så spiller de stadig meget offensivt.

Profilerne er offensiv-spillerne Simon Hedlund, Kamil Wilczek og Hany Mukhtar, mens defensiven mildest talt har været sløj.

Da Brøndby besøgte FCN tidligere på foråret endte en fantastisk kamp 3-3. Brøndby skal dog være meget glade for at få noget ud af den kamp, da de i store perioder blev kørt rundt på røv og albuer.

Det er ikke usandsynligt, at vi ser nogenlunde det samme antal mål i dag, hvor begge mandskaber kommer til at gå benhårdt efter sejren.

Top 10: Flest mål i Superligaens historie!

Næsten 2000 Brøndbyfans i Farum

Som altid, når Brøndby spiller på udebane i Superligaen, så kommer der et stort antal medrejsende fans, og bakker holdet op.

Tidligt på søndagen var der solgt omkring 1500 billetter til Brøndbys afsnit, og der forventes der omkring 2.00 blågule på Right to Dream Park, og de skal nok få skabt en god ramme om kampen.

Generelt har vi høje forventninger til kampen, som bør blive enormt interessant at følge foran skærmen.

Top 10: Højeste tilskuertal i Skandinavien!

FCN – Brøndby: Skader og karantæner

FC Nordsjælland må undvære Mikkel Rygaard, som kommer til at sidde ude i nogle uger. Derudover har de umiddelbart ikke nogle skader.

Brøndby må undvære Lasse Vigen, Kasper Fisker og Mikael Uhre, som i hvert fald svækker bredden, men i forhold til startopstillingen kan Brøndby sagtens klare sig.

FCN – Brøndby: Forventede startopstillinger

Derfor forventer vi følgende startopstillinger til FCN – Brøndby:

FCN

Peter Vindahl-Jensen

Khalid Mumin – Victor Nelsson – Ulrik Yttergård Jenssen

Karlo Bartolec – Mohammed Kudus – Magnus Kofod – Mads Pedersen

Andreas Skov Olsen – Mikkel Damsgaard – Godsway Donyoh

Brøndby

Marvin Schwäbe

Jens Martin Gammelby – Hjörtur Hermannsson – Paulus Arajuuri – Anthony Jung

Josip Radosevic

Dominik Kaiser – Besar Halimi

Hany Mukhtar

Kamil Wilczek – Simon Hedlund

FCN – Brøndby: Odds på kampen

Du kan selvfølgelig også oddse på kampen, og bet365 tilbyder følgende odds på FCN – Brøndby (odds er fra 08/04 – 09.50):

  • FCN: 2.50
  • Uafgjort: 3.60
  • Brøndby: 2.60

Find vores fodbold odds tips her!

FCN – Brøndby: Se kampen med live streaming og i TV

Du kan både se FCN – Brøndby med online live streaming og i TV.

Vil du helst live streame FCN – Brøndby, så kan du gøre dette hos Viaplay, men hvis du er mere til at se fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.