Optakt til Hobro – FC Midtjylland

Læs vores optakt til DBU Pokal-kampen mellem Hobro og FC Midtjylland, find odds, og se kampen online med live streaming.

FC Midtjylland på besøg hos Hobro i DBU Pokalen

Torsdag aften byder på en pokalkamp på DS Arena mellem Hobro og FC Midtjylland. Det ligner umiddelbart en underholdende og tæt kamp, hvor gæsterne fra FC Midtjylland selvfølgelig er favoritter til at gå videre.

Vi er nået til kvartfinalerne, og kampen skal afgøres i aften. Står det uafgjort efter 90 minutter, så fortsætter kampen i forlænget spilletid og eventuel straffesparkskonkurrence.

Særligt for FC Midtjylland, så må man håbe, at kampen ikke varer 120 minutter, da de er midt i en meget tæt guldkamp i Alka Superligaen, og de møder FC Nordsjælland på udebane søndag aften.

Hobro har slået Kolding med 1-0, Slagelse med 5-1 og senest vandt de over FC Nordsjælland på straffespark på deres vej til kvartfinalen.

FC Midtjylland trådte ind i DBU Pokalen en runde senere, og de har slået Greve med 7-0 og OB med 3-0 på deres vej.

– Se også: Danmarks dyreste fodboldspillere

Begge hold satser på pokalen

De to hold er kun to sejre fra at stå i en pokalfinale i Parken, så selvfølgelig satser de på kampen, selvom det tætte kampprogram i Superligaen måske kunne få en til at tvivle.

Hobro-træner Thomas Thomasberg har udtaget sin stærkeste spillere til truppen, og det eneste fravær er Nicholas Gotfredsen, som sidder ude med en lyskenskade.

FC Midtjylland har ligeledes udtaget den stærkeste trup, men de har nogle vigtige fravær. Rilwan Hassan og Paul Onuachu har siddet ude i hele foråret, og er desværre ikke blevet klar til kamp endnu.

Zsolt Korcsmar er heller ikke klar, men det kan overleves til denne kamp. Det er næsten garanteret, at Kian Hansen, Bubacarr Sanneh og Marc Dal Hende spiller hele kampen, da de har karantæne fra søndagens Superliga-kamp i Farum.

– Se også: Top 10 over Danmarks største stadions

Spændende modstand i semifinalen

En ting, der gør det ekstra attraktivt for Hobro og FC Midtjylland at satse på pokalen, er den relativt nemme vej til pokalfinalen på Kristi Himmelfartsdag.

Flere af de store favoritter er nemlig ikke længere med i turneringen, og med lidt lodtrækningsheld, så er man tæt på finalen.

I sidste uge gik Brøndby og Silkeborg videre imod henholdsvis Randers og SønderjyskE, og i går besejrede FC Fredericia AaB efter en stærk præstation.

Odds på Hobro – FC Midtjylland

Du kan selvfølgelig spille på pokalkampen mellem Hobro og FC Midtjylland, og du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 12/04 – 10.00

  • Hobro: 5.50
  • Uafgjort: 3.75
  • FC Midtjylland: 1.61

Sådan live streamer du Hobro – FC Midtjylland

Du kan både se pokalkampen mellem Hobro og FC Midtjylland i TV og med online live streaming. Kampen vises i TV på TV3+, og hvis du vil live streame kampen, så skal du oprette dig på Viaplay, hvilket du kan gøre lige her!

Hvornår spilles Hobro – FC Midtjylland?

Hobro – FC Midtjylland spilles torsdag den 12. april kl. 18.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.