AaB – FC Midtjylland: Optakt, Trupnyt, Live Stream & TV [08/05]

I vores optakt til Superliga-kampen AaB – FC Midtjylland finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming & TV!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

AaB i dårlig periode

Når AaB og FC Midtjylland mødes, bliver det en vigtig kamp for FC Midtjylland. FC Midtjylland skal forsøge at hente 3 point og dermed styrke deres position i titelkampen, mod hovedstadsklubben FC København.

Det er i øjeblikket en gunstig modstander for FC Midtjylland, da AaB er inde i en dårlig stime. De har nemlig tabt deres sidste 3 opgør. Det er blevet til nederlag imod Silkeborg 2 gange og netop FC Midtjylland. I de 3 kampe har de lukket 8 mål ind, hvor halvdelen kom i den seneste kamp mod Silkeborg, da de tabte 4-2.

En lille positiv ting for AaB er at deres angriber Louka Prip, de hentede fra AC Horsens i sommer, er begyndt at blomstre. Han scorede 2 mål i deres seneste kamp mod Silkeborg og han har klatret sig op på 2. pladsen med 14 mål. Kun Nicklas Helenius har været stærkere end ham i denne sæson, da han har nettet 16 gange.

Ikke nok med at AaB er inde i deres dårlige stime, så har de det også historisk svært mod FC Midtjylland. I bare de sidste 5 indbyrdes kampe er det blevet til 4 sejre til FC Midtjylland og bare 1 enkel sejr til aalborgenserne.

Det skal AaB lave om på, da de jagter en bronzemedalje. Den ligger de 2 point fra da det i skrivende stund er Silkeborg der sidder på en 3. plads. Efter at have overgået AaB, grundet e seneste 2 sejre over netop AaB.

Anders Dreyers comeback har været vigtigt

Den nok største og vigtigste vintertransfer i år, har været generhvervelsen af Anders Dreyer. Efter han skiftede til russiske Rubin Kazan i august sidste år, har det medført et tomrum i offensiven. Man mærkede det for alvor i vinterperioden, da FC Midtjylland for alvor var i sportslig krise.

På et tidspunkt var det så slemt, at der endda var tale om hvorledes Bo Henriksen burde forblive træner i FC Midtjylland, men da det endelig begyndte at vende og anskaffelsen af Anders Dreyer blev en mulighed på baggrund af de forfærdelige begivenheder i Ukraine. Var der atter håb for FC Midtjylland.

Anders Dreyer har i bare de sidste 6 kampe lavet 5 mål og 1 assist. Det har i den grad hjulpet FC Midtjylland med at indhente FC København i ligaen og hjulpet med at kvalificere dem til finalen i Sydbank Pokalen.

AaB – FC Midtjylland: Trupnyt

FC Midtjylland er uden Elías Rafn Ólafsson grundet skade, og Erik Sviatchenko grundet karantæne.

AaB har umiddelbart alle mand klar til kamp.

AaB – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

AaB (3-4-3)

Jacob Rinne

Rasmus Thelander – Daniel Granli – Anders Hagelskjær

Kristoffer Pallesen – Iver Fossum – Lucas Andersen – Jakob Ahlmann

Kasper Kusk – Milan Makaric – Louka Prip

FC Midtjylland (3-4-3)

David Ousted

Henrik Dalsgaard – Daniel Høegh – Mads Døhr Thycosen

Joel Andersson – Raphael Onyedika – Evander – Paulinho

Anders Dreyer – Junior Brumado – Gustav Isaksen

Se AaB – FC Midtjylland: Online Live Stream & TV

Du kan se Superliga-kampen mellem AaB og FC Midtjylland Online med Live Streaming hos Discovery+. Derudover sendes kampen i TV på 6’eren.

Læs også!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
25 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
25 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
25 juni, 2024