Superligaen: Optakt til AGF – OB [24/04]

I vores optakt til AGF – OB finder du både trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming & TV helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

AGF skal gøre en ende på deres dårlige stime

Efter nederlaget til SønderjyskE d. 18. april er det nu blevet til 8 kampe i streg uden sejr for AGF. Dette skal der gøres noget ved i en fart, hvis klubben fra Aarhus vil gøre sig nogle forhåbninger om en plads i et europæisk playoff i næste sæson.

Med kun 2 point på 4 kampe i kvalifikationsspillet i år er AGF det hold, der har samlet færrest point sammen af de sidste 6 hold, efter at Superligaen er blevet splittet op.

Der har været et enormt pres på AGF’s cheftræner David Nielsen i de sidste par dage, og diverse medier har skabt røre, og selvom anfører for AGF Sebastian Hausner har forsvaret sin cheftræner, kan det stadig have en effekt på truppens moral.

De 2 hold ligger kun 1 point fra hindanen. OB med 29 point på 8. pladsen, imens AGF har 28 point på 9. pladsen.

AGF og OB ligger henholdsvis 9 og 10 point fra nedrykning til Danmarks næstbedste række, så det er muligt, at deres opmærksomhed er rettet mod den eftertragtede 7. plads, der låser op for en mulighed for europæisk playoff.

Indtil videre er det Viborg, der holder til på 7. pladsen og er sikret den plads i mindst 2 runder mere, da de fører med 6 point ned til OB.

De 2 hold har mødt hinanden 2 gange tidligere i sæsonen, og begge gange er begge mandskaber gået derfra med 1 point hver. På Ceres Park blev det en målrig kamp, der endte 2-2, og i Odense sluttede det uden mål.

God modstander for AGF

Selvom OB er gået ubesejret igennem kvalifikationsspillet med 2 sejre og 2 uafgjorte, kan de vise sig at være optimale modstandere for AGF. Med kun 3 mål i 4 kampe i kvalifikationsspillet kan OB’s lækkende forsvar vise sig at være godt for AGF.

OB har igennem sæsonen tabt en del kampe, hvor de ellers havde føringen, og de skyldes op til flere defensive fejl. Købet af den serbiske centrale forsvarsspiller Mihajlo Ivancevic har ikke båret frugt endnu. Ydermere er OB uden forsvarsspiller Jeppe Tverskov, som har karantæne. Dette kan AGF udnytte og med det forsøge at genvinde deres angriberes tidligere form.

Dawid Kurminowski skal udnytte dette og forsøge at rette op på en mildest talt skuffende sæson, hvor det indtil videre kun er blevet til 1 mål i 23 superliga optrædener.

AGF – OB: Trupnyt

AGF er uden Benjamin Hvidt grundet skade og Patrick Mortensen, der sidder ude med en karantæne.

OB er uden Jeppe Tverskov, der sidder ude med en karantæne, men ellers ingen skader.

AGF – OB: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

AGF (4-1-4-1)

Jesper Hansen

Alexander Munksgaard – Sebastian Hausner – Frederik Tingager – Eric Kahl

Nicolai Poulsen

Mustapha Bundu – Albert Grønbæk – Frederik Brandhof – Mikael Anderson

Dawid Kurminowski

OB (4-2-3-1)

Hans Christian Bernat

Nicholas Mickelson – Kasper Larsen – Mihajlo Ivancevic – Jørgen Skjelvik

Ayo Simon Okosun – Jens Jakob Thomasen

Jakob Breum – Issam Jebali – Sander Svendsen

Max Fenger

Se AGF – OB: Online Live Stream & TV

Superliga-kampen mellem AGF og OB kan live streames online på Viaplay.

Derudover kan du se kampen på TV3 Sport.

Læs også!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024