Superligaen: Kan Lyngby overraske imod FCK?

fodbold

I vores optakt til FCK – Lyngby BK kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds, live streaming og andet.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

FCK skal stille alternativt imod Lyngby

Der venter et interessant lokalopgør fredag aften mellem de danske mestre fra FC København og oprykkerne fra Lyngby BK.

FCK er væsentligt stærkere på alle positioner, hvilket giver sig selv, når budgettet er så meget større, men det er alligevel ikke helt umuligt, at Lyngby kan overraske i Parken.

For FC København kommer kampen nemlig midt imellem de to meget vigtige opgør imod Røde Stjerne i Champions League-kvalifikationen.

Skulle FCK gå videre til playoff-runden, så er de som minimum sikret en plads i Europas League-gruppespil, og de vil selvfølgelig også have muligheden for Champions League, hvis de eventuelt slår Young Boys.

Det betyder alt for FC København, og med 1-1 i den første kamp, så er det fortsat meget åbent.

Derfor forventes det, at FCK vil rotere en del på holdet. Flere af profilerne har nærmest spillet alle kampene, og bør få et hvil.

Top 10: Superligaens dyreste spillere nogensinde!

Lyngby BK har aldrig fået point i Parken

Når det er sagt, så har Lyngby haft det ekstremt svært imod FCK på udebane. Siden konkursen i 2001, hvor de skiftede navn fra Lyngby FC til Lyngby BK, så har de aldrig fået så meget som et point i Parken.

På hjemmebane har de besejret dem et par gange, men resultaterne i Parken har godt nok ikke været imponerende.

Sidst, de var på besøg hos FCK, klarede de sig ganske udmærket i den første time. De kom endda foran 1-0 på et mål af Mayron George, men formåede utroligt nok at tabe 5-1 efter at knække fuldstændigt sammen.

Det har faktisk også været et problem for Lyngby i de første fire kampe i denne sæson. De har svært ved at være med fysisk i 90 minutter, og det kan blive et stort problem imod FCK.

Bør komme mange mål

Det ligner på forhånd en kamp med masser af mål. FC København stiller efterhånden meget offensivt op, selvom holdet ikke går på kompromis med den defensive organisation.

Selvom de ikke har scoret et hav af mål i den indlende fase af sæsonen, så må man gå ud fra, at de kan score nogle stykker imod et lidt vaklende Lyngby-forsvar.

Lyngby spiller – på trods af Superligaens klart laveste budget – en fremadrettet omgang fodbold, hvor de forsøger at spille sig ud hele vejen nedefra.

Det er slet ikke usandsynligt, at Lyngby kommer på tavlen imod et helt nyt FCK-forsvar, som slet ikke er sammenspillet.

FC København – Lyngby BK: Skader og karantæner

FC København må undvære Nicolai Boilesen, Robert Mudrazija og Andreas Bjelland på grund af skader. Derudover er Dame N’Doye slet ikke udtaget, og det forventes, at flere spillere bliver sparet.

Lyngby må undvære Lasse Nielsen, men har ellers alle mand klar.

FC København – Lyngby BK: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til FC København – Lyngby:

FC København

Karl-Johan Johnsson

Karlo Bartolec – Sotirios Papagiannopoulos – Victor Nelsson – Bryan Oviedo

Pep Biel – Rasmus Falk – Nicolaj Thomsen – Viktor Fischer

Pieros Sotiriou – Jonas Wind

Lyngby BK

Kasper Enghardt – Nicolai Geertsen – Frederik Winther

Lasse Fosgaard – Jesper Christjansen – Martin Ørnskov – Patrick Da Silva

Adnan Mohammad – Frederik Gytkjær – Emil Nielsen

FC København – Lyngby BK: Odds på kampen

Vil du spille på kampen, så tilbyder bet365 disse odds (alle odds er fra 08/08 – 13.00):

  • FC København: 1.25
  • Uafgjort: 6.00
  • Lyngby: 12.00

Se vores fodbold odds tips her!

FC København – Lyngby BK: Live Streaming og TV

Du kan se FCK – Lyngby med online live streaming og i TV.

Vil du live streame fodbold, så kan dette gøres på Eurosport Player, og hvis du vil se FCK – Lyngby i TV, så skal du slå ind på Canal 9.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.