DBU Pokalen: Optakt til SønderjyskE – Brøndby IF

Læs vores optakt til DBU Pokal-kampen mellem SønderjyskE og Brøndby IF, og se kampen på live stream.

SønderjyskE og Brøndby IF mødes i pokalen

Torsdag aften spilles der pokalfodbold på Sydbank Park i Haderslev, hvor SønderjyskE og Brøndby IF mødes. Det gælder kvartfinalen, som bliver afgjort over en enkel kamp, så vi skal have fundet en vinder i aftenens kamp.

Det er tredje gang, at SønderjyskE og Brøndby mødes i denne sæson. Brøndby har vundet 4-0 hjemme på Brøndby Stadion og 3-1 på Sydbank Park for blot en måned siden.

Superligaens førerhold tabte sidste sæsons pokalfinale imod FCK, og de er virkelig hungrende efter titler, så der bliver bestemt sat kræfter ind på at vinde det første sølvtøj siden, at de vandt pokalturneringen i 2008.

SønderjyskE har ikke de store traditioner i pokalfodbold, og de må ovenikøbet undvære deres faste spidsangriber Mikael Uhre.

Se også: Superligaens dyreste spillere!

SønderjyskE mangler nok kommende Brøndby-bomber

Netop Mikael Uhre havde ellers været interessant at følge i kampen imod Brøndby. Han skifter som bekendt til vestegnsklubben til sommer, men nu får han altså ikke chancen til at spille imod sin kommende arbejdsgiver.

Uhre, der har skuffet målmæssigt i denne sæson, blev skadet i kampen imod OB, hvorefter han gik humpende fra banen.

SønderjyskE-træner Claus Nørgaard, der i øvrigt har en fortid som assistent for Thomas Frank i Brøndby, udtalter følgende til JV.dk onsdag:

– Uhre er skadet. Han har et vrid i anklen, som han fik i OB-kampen, så han er i hvert fald tvivlsom, siger Nørgaard, som også fortæller, at Simon Poulsen også sidder ude.

Mikael Uhre har kun scoret fem mål i 25 Superliga-kampe i denne sæson, og mange tvivler på, at han har evnerne til begå sig i Brøndby.

Der er dog ingen tvivl om, at han får bedre muligheder for at score mål i topklubben, og det bliver spændende at følge.

Brøndby er flyvende for tiden

Det bliver bestemt ikke en nem kamp for SønderjyskE. De får besøg af et flyvende Brøndby-hold, som i mandags smadrede AaB fuldstændigt i Aalborg.

Brøndby-holdet har sat kursen efter guldet, men pokalturneringen bliver ikke nedprioriteret. De har en bred trup, som skal kunne rumme lidt midtuge-kampe en gang imellem, og der ventes ikke de store ændringer i startopstillingen.

Christian Nørgaard fik et sjældent hvil fra startelveren imod AaB på grund af et slag, men han forventes at være tilbage fra start.

Besar Halimi er netop vendt tilbage fra en skade, og han kan ligeledes erstatte en af 8’erne på Brøndbys midtbane.

Sådan live streamer du SønderjyskE – Brøndby IF

Du kan selvfølgelig se pokalkampen mellem SønderjyskE og Brøndby IF i TV og via online live streaming på nettet. Hvis du er til at se fodbold i TV, så skal du tune ind på TV3+. Er du mere til at se fodbold via et live stream, så skal du oprette en profil hos Viaplay, hvilket du kan gøre lige her.

Odds på SønderjyskE – Brøndby IF

Brøndby er selvfølgelig favoritter til at vinde kampen, men de forventes ikke at få en nem kamp. Du får i øjeblikket følgende odds hos bet365 (pr. 04/04 – 15.00):

  • SønderjyskE: 5.75
  • Uafgjort: 3.75
  • Brøndby IF: 1.61

Hvornår spilles SønderjyskE – Brøndby IF?

SønderjyskE – Brøndby IF spilles torsdag den 5. april kl. 18.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.