Superligaen: Optakt til Brøndby IF – FC Midtjylland [25/04]

I vores optakt til Superliga-kampen Brøndby – FC Midtjylland finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live stream, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Vigtige point på spil i Brøndby

Når Brøndby og FC Midtjylland tørner sammen mandag d. 25. april, er der alt at spille for. FC Midtjylland skal forsøge at hente 3 uhyre vigtige point i deres titeljagt, imens Brøndby ikke blot skal forsøge at vende deres skrækkelige stime til noget positivt, men også kæmpe for vigtige point i deres jagt om en af de eftertragtede europæiske pladser.

Brøndby har tabt deres seneste 5 kampe, og sidst de vandt en Superliga kamp var d. 6. marts. Her vandt de snævert over sæsonens store overraskelse Silkeborg IF på et sent mål af Mathias Kvistgaarden.

FC Midtjylland, der i skrivende stund ligger 6 point bagved førerholdet FC København, er i en noget bedre form. De har vundet 4 ud af de seneste 5 Superliga kampe. De skal udnytte deres gode form og gøre alt for at hente 3 vigtige point med hjem til heden.

Hårde indbyrdes opgør

Intensiteten forventes at blive hård, når Brøndby byder FC Midtjylland velkommen. Det er ikke nogen overraskelse, da der ofte plejer at være fuld tænding både på banen og på tribunerne, når de to hold mødes.

I bare de sidste 8 kampe er der blevet uddelt 3 røde kort og hele 30 gule kort. Det er altså næsten 4 gule kort pr. kamp.

Kampene mellem de to hold plejer også at være ret tætte. Vi skal faktisk helt tilbage til maj 2019 for at finde den seneste kamp mellem de to mandskaber, der blev afgjort med over 2 mål. Dette er en indikator for, at begge hold er godt struktureret defensivt og ikke tenderer til at miste fokus, når de kommer bagud.

Maxsø vs Sviatchenko

En duel, der altid er interessant at følge er, når de to forsvarsgeneraler mødes i direkte duel. Både Brøndbys Andreas Maxsø og FC Midtjyllands Erik Sviatchenko har nu i en årrække været med i samtalen om Superligaens bedste centrale forsvarsspiller.

Det bliver spændene at se, hvem af de to stoppere, der ender som helten og kan tage 3 point med hjem. Vi kan også se frem til spændende luftdueller, hvis de to stoppere er på banen.

Erik Sviatchenko har været skadet i en periode, så han har ikke fået lige så meget spilletid, som han er vant til, men med fraværet af Mads Døhr Thycosen, og i en så vigtig kamp som denne ville det være en oplagt mulighed for Erik Sviatchenko at vende tilbage til hans niveau før hans skadespause.

Brøndby – FC Midtjylland: Trupnyt

FC Midtjylland mangler Elías Rafn Òlafsson, der sidder ude med en skade. Mads Døhr Thycosen bliver heller ikke til at finde på holdkortet grundet karantæne.

Brøndby mangler Kevin Mensah, der stadigvæk sidder ude med en skade.

Brøndby – FC Midtjylland: Forventede startopstillinger

Vi forventer disse startopstillinger til kampen:

Brøndby (4-3-1-2)

Mads Hermansen

Andreas Bruus – Sigurd Rosted – Andreas Maxsø – Blas Riveros

Anis Ben Slimane – Joe Bell – Christian Cappis

Simon Hedlund

Marko Divkovic – Carl Björk

FC Midtjylland (3-4-3)

David Ousted

Henrik Dalsgaard – Erik Sviatchenko – Daniel Høegh

Joel Andersson – Raphael Onyedika – Evander – Paulinho

Gustav Isaksen – Júnior Brumado – Anders Dreyer

Se Brøndby – FC Midtjylland: Online live stream & TV

Du kan se Superliga-kampen mellem Brøndby og FC Midtjylland online med live streaming hos Viaplay. Derudover sendes kampen på TV3+.

Læs også!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024