Brøndby skal fortsætte stimen i Vejle

vejle brøndby live streaming online

Læs vores optakt til Superliga-kampen mellem Vejle og Brøndby IF, og find odds, live streaming og forventede startopstillinger.

Brøndby besøger Vejle for første gang siden 2009

Der venter en stor kamp på Vejle Stadion søndag aften. Vejle får besøg af Brøndby for første gang siden 2009, og vi kunne sagtens få en fremragende stemning på Vejle Stadion.

I skrivende stund er der under 2000 billetter tilbage af de omkring 10.000 pladser, og med et udsolgt Brøndby-afsnit, så kommer der god lyd på.

Der kommer altid mange mennesker på stadion, når Brøndby kommer til provinsen, og særligt når de ikke har været på besøg siden 2009.

Dengang var der tale om en pokalkamp. Vejle var lige rykket ned til 1. division, men de formåede alligevel at besejre Brøndby med 1-0.

På trods af en vaklende efterårssæson, så er Brøndby alligevel bedre kørende end på daværende tidspunkt, og det ligner da også en udesejr.

Læs også: Top 10: Verdens største fodboldstadions!

Vejle er klart bedst hjemme

Vejle har kun hentet 16 point i 18 runder, hvilket rækker til en 13. plads tæt forfulgt af Hobro. Mens resultaterne på udebane har været elendige, så har de faktisk været relativt gode på hjemmebane.

12 af deres 16 point i årets Superliga er blevet hentet i Nørreskoven, og det er ikke katastrofalt at tabe imod FC Midtjylland, OB og FC København.

Det fortæller dog også noget om, at Vejle har været gode imod de lavere rangerede hold i ligaen, mens de har problemer imod topholdene.

I de seneste tre kampe har Vejle tabt 5-0 imod FC Midtjylland, spillet 1-1 imod AaB og senest tabte de 2-1 imod AGF på Ceres Park.

Vejle brugte Mads og Rasmus Lauritsen fast i starten af sæsonen, men ingen af dem var i startopstillingen i den seneste kamp. Det kunne dog sagtens ændre sig til Brøndby-kampen.

Imed Louati må de nok fortsat undvære, hvilket er et stort tab.

Læs også: Top 10: Dyreste danske fodboldspillere nogensinde!

Brøndby får Lasse Vigen tilbage

Brøndby har ikke de store skadesproblemer til kampen imod Vejle. Et par af reserverne sidder ude med længerevarende skader, men Alexander Zorniger kan formentlig godt stille med sine stærkeste 11 spillere.

Lasse Vigen sad ude med karantæne imod Hobro, hvilket gav anledning til at stille med 11 udlændinge i startopstillingen.

Vigen bør dog genobre sin plads fra Besar Halimi, som stadig ikke spiller på sit højeste niveau.

Derudover bør der være genvalg til de andre spillere, selvom Ante Erceg på ingen måde har leveret.

Læs mere om hvordan du ser fodbold i TV!

Vejle – Brøndby: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Vejle – Brøndby:

Vejle

Pavol Bajza

Mads Lauritsen – Mads Greve – Rasmus Lauritsen

Tobias Mølgaard – Jacob Schoop – Ylber Ramadani – Viljormur Davidsen

Melker Hallberg – Allan Sousa – Arbnor Mucolli

Brøndby

Marvin Schwäbe

Johan Larsson – Paulus Arajuuri – Benedikt Röcker – Anthony Jung

Josip Radosevic

Lasse Vigen – Dominik Kaiser

Hany Mukhtar

Kamil Wilczek – Ante Erceg

Vejle – Brøndby: Odds

Du kan få følgende odds på Vejle – Brøndby hos bet365 (fra 17.01 – 06/12):

  • Vejle: 5.50
  • Uafgjort: 4.00
  • Brøndby: 1.57

Du kan i øvrigt læse vores odds tip til Vejle – Brøndby her!

Vejle – Brøndby: Live Streaming og TV

Du kan både se Vejle – Brøndby i TV og med online live streaming. Vil du se kampen i TV så skal du finde TV3+, og hvis du vil live streame Vejle – Brøndby online, så kan du gøre dette hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.