Australian Open: Wozniacki skal møde hollandske Kiki Bertens

Læs vores optakt til Australian Open-kampen mellem Caroline Wozniacki og Kiki Bertens, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Sådan live streamer man Caroline Wozniacki – Kiki Bertens

Du kan live streame Australian Open-kampen imellem Caroline Wozniacki og Kiki Bertens direkte hos bet365. Du skal blot oprette en konto, og indsætte mindst 50 kroner, og så har du fri adgang til samtlige 100.000 årlige events hos bet365s live streaming.

Caroline Wozniacki med vildt comeback i anden runde

Caroline Wozniacki var i anden runde oppe imod kroaten Jana Fett, og det skulle vise sig at blive en overraskende svær kamp. Faktisk var hun milimeter fra at ryge ud af årets første Grand Slam, men hun viste god moral, og fik vendt kampen.

Jana Fett kom godt fra start, og vandt første sæt med 6-3. Wozniacki kom dog hurtigt tilbage i andet sæt, som danskeren tog med 6-2.

Fett dominerede igen i tredje sæt, og hun kom endda foran hele 5-1. Hun havde to matchbolde til at sende Wozniacki ud af turneringen, men hun fik kolde fødder. Samtidigt tog Wozniacki sig sammen, og hun vandt sættet med 7-5.

Wozniacki afbrød træningen torsdag

Der er hedebølge i Australien i øjeblikket, og derfor var langt de fleste af tennisstjernerne nødt til at afbryde deres træning torsdag.

Det galdt også Wozniacki, som kun var på banen i 30 minutter før hun pakkede tasken.

– Jeg spillede nok tennis i går, og det er varmt, så vi stopper nu, siger hun til Ritzau.

Wozniackis far og træner, Piotr Wozniacki, forholdt sig torsdag formiddag (australsk tid) til gårsdagens kamp.

– 15-40 og 1-5 i tredje sæt, men Caroline kom tilbage. Det er sådan en kamp, man spiller én gang i sin karriere. Hvad mere skal jeg sige.

– Det er positivt, hver gang man vinder en kamp. Så det er lige meget, hvordan man vinder.

– Caroline er ikke en robot. Det er mennesker, der spiller de her kampe. Caroline spillede måske mindre godt, men hun kom tilbage, og det var selvfølgelig også med lidt held, siger Piotr til Ritzau.

Bertens har aldrig slået Wozniacki

Det næste modstander for Caroline Wozniacki er hollandske Kiki Bertens, der ligger nummer 32 på verdensranglisten. Hun er et år yngre end Wozniacki, men har slet ikke samme erfaring på øverste niveau, og der er tilmed kvalitetsforskel på de to spillere.

Wozniacki og Bertens har mødt hinanden to gange tidligere på WTA-touren.

Det første møde var i 2012 ved WTA-turneringen i Montreal, og her vandt Wozniacki overbevisende 7-5 6-1. Fem år efter stødte de ind i hinanden ved turneringen i Doha, og det blev til endnu en sejr, denne gang med 6-2 6-3.

Der er ingen tvivl om, at Caroline Wozniacki ligeledes er klar favorit til at vinde Australian Open-kampen imod Bertens, som spilles fredag den 19. januar kl. 11.00 dansk tid. Den kan dog starte senere, hvis de andre kampe på samme bane trækker ud.

Odds på Caroline Wozniacki – Kiki Bertens

Du kan selvfølgelig lave et spil på kampen, og bet365 tilbyder i øjeblikket følgende odds på kampen:

Odds er fra 18/01 – 11.20

  • Caroline Wozniacki: 1.20
  • Kiki Bertens: 4.50

Hvornår spiller Caroline Wozniacki næste kamp?

Hvis Caroline formår at besejre Kiki Bertens, så spiller hun sin næste kamp natten til søndag.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.