Caroline Wozniacki møder Carla Suarez Navarro ved Australian Open

Læs vores optakt til Australian Open kvartfinalen mellem Caroline Wozniacki og Carla Suarez Navarro, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Caroline Wozniacki – Carla Suarez Navarro live stream

Du kan live streame Australian Open-kampen mellem Caroline Wozniacki og Carla Suarez Navarro direkte hos bet365.

Opret dig hos bet365 her.

Woznacki er favorit imod Suarez Navarro

Caroline Wozniacki har spillet flot under Australian Open, og hun er blandt de allerstørste favoritter til at vinde årets første Grand Slam. På trods af en flot karriere har Wozniacki aldrig vundet en Grand Slam, og det ville være fantastisk, hvis hun løftede pokalen i Melbourne.

Wozniacki er andenseedet til turneringen, og det er derfor naturligt, at hun er favorit imod spanieren, som slet ikke er seedet.

Suarez Navarro ligger nummer 39 på WTA-verdensranglisten, og hun har slet ikke samme kvalitet som Wozniacki.

De to spillere har mødt hinanden syv gange på WTA-touren, og Wozniacki har vundet fem af disse kampe.

Det blev til en enkelt kamp i 2017, og her vandt Suarez Navarro på hjemmebane i Madrid med 6-4 2-6 6-2.

Det skal dog siges, at begge Suarez Navarros sejre over Wozniacki har været på grus, og det er ingen hemmelighed, at det hårde underlag i Australien passer hende bedre.

Caroline Wozniacki blandt favoritterne ved Australian Open 2018

Caroline Wozniacki var på forhånd regnet som en af de største favoritter ved Australian Open, og der er grund til at være optimistisk på hendes vegne.

Hvis man ser bort fra kampen imod kroatiske Jana Fett, hvor Wozniacki var milimeter fra at blive sendt ud, så har hun leveret nogle glimrende kampe.

Særligt den seneste kamp imod Magdalena Rybarikova var overbevisende. Caroline vandt kampen med 6-3 6-0, og fik dermed den perfekte optakt til kampen imod Suarez Navarro.

Spanieren vandt – mindre overbevisende – over Anett Kontaveit i tre tætte sæt, og hun har generelt haft mere tid på banen end Wozniacki, og det kan blive vigtigt, hvis man tænker på varmen i Australien.

Spørger man bookmakerne, så er Angelique Kerber den største favorit til at vinde turneringen. Herefter kommer Elina Svitolina og herefter danske Caroline Wozniacki. Man får i øjeblikket (22/01 – 12.50) odds 5.8 på, at Caroline Wozniacki vinder sin første Grand Slam i Australien.

Kamptidspunktet kan blive vigtigt

Kampen imellem Caroline Wozniacki og Carla Suarez Navarro er skemalagt til at starte klokken 11 dansk tid, og det kan betyde mere, end man lige går og tror.

Der har været hedebølge i Australien, og det fik blandt andet Caroline Wozniacki til at afbryde en træning før tid, da det ville være dumt at spilde kræfterne.

Kvartfinalen imod Suarez Navarro spilles sent om aftenen lokal tid, og giver derfor de bedste forudsætninger for god tennis.

Kampen begynder umiddelbart efter, at Rafael Nadal og Marin Cilic er færdig med deres kamp, som ligeledes spilles på Rod Laver Arena, der er den største arena ved Australian Open.

Vi forventer, at der er kampstart omkring klokken 12 dansk tid.

Odds på Caroline Wozniacki – Carla Suarez Navarro

Som bekendt er Caroline Wozniacki klar favorit til at slå Carla Suarez Navarro, og du får i øjeblikket følgende odds hos bet365

Odds er fra 22/01 – 12.50

  • Caroline Wozniacki: 1.16
  • Carla Suarez Navarro: 5.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.