Caroline Wozniacki og Elise Mertens mødes i semifinalen!

Live stream Australian Open 2018: Caroline Wozniacki – Elise Mertens

Du har muligheden for at live streame Australian Open-semifinalen mellem Caroline Wozniacki og Elise Mertens direkte hos bet365. Du skal blot oprette en profil, og indsætte penge på din konto, så kan du se alle Caroline Wozniackis kampe direkte på din mobil eller computer.

Caroline Wozniacki nærmer sig sin første Grand Slam

Caroline Wozniacki har fået en flot start på 2018. Hun viste glimrende spil i den sidste del af 2017, og hun har virkelig formået at tage det med ind i 2018. Hun tabte ganske vist finalen i WTA-turneringen i Auckland, men hun er godt på vej til at skabe et flot resultat ved Australian Open.

Med undtagelse af kampen imod Jana Fett, hvor hun undervejs havde store problemer, så har Caroline Wozniacki spillet glimrende tennis i Melbourne, og det er helt fortjent, at hun kun er to sejre fra sin første Grand Slam.

Caroline Wozniacki har kun mødt belgiske Elise Mertens en enkelt gang før. Det var under WTA-turneringen i Båstad sidste år, hvor Wozniacki vandt 7-5 4-6 6-2.

Mertens ligger nummer 37 på verdensranglisten, men hun er i fremragende form. Hun har vundet samtlige kampe i 2018, og hun vandt opvarmningsturneringen i Hobart umiddelbart før, at Australian Open gik i gang.

Elise Mertens overraskede i kvartfinalen

Mertens har også vist flot spil under turneringen i Melbourne. Hun har besejret Viktoria Kuzmova, Daria Gavrilova, Alize Cornet og Petra Martic i de indledende runder, og hun var underdog i kvartfinalen, hvor hun mødte fjerdeseedede Elina Svitolina.

Første sæt var relativt tæt, men Mertens formåede alligevel at bryde en enkelt gang, og vinde 6-4. Der var til gengæld klasseforskel i andet sæt, hvor Mertens spillede fremragende, og hun vandt sættet 6-0.

Mens Wozniacki har vundet hele 27 turneringer i karrieren, så er den fem år yngre Mertens kun noteret for to titler på WTA-touren.

Der er ingen tvivl om, at danskeren er favorit til at vinde kampen, men det bliver ikke en nem kamp.

Sådan så det ud, da de to spillere mødte hinanden i Båstad:

Sværere modstander venter i en eventuel finale

Hvis Wozniacki skulle være dygtig nok til at nå Australian Open-finalen, så venter der formentlig en sværere modstander.

Umiddelbart efter Wozniackis kamp imod Mertens, så mødes Simona Halep og Angelique Kerber i den anden semifinale.

Det er en mere jævnbyrdig kamp, hvor Kerber dog er marginal favorit. Simona Halep indledte året som verdens nummer 1 på ranglisten, og hun er også førsteseedet, men Kerber, som vandt turneringen i 2016, vurderes som en stærkere spiller.

Uanset hvem Wozniacki skulle møde af de to spillere, så ligner det en helt lige kamp.

Odds på Wozniacki – Mertens

Caroline Woznacki bliver vurderet som klar favorit imod Elise Mertens, og det er gode nyheder for de danske tennisfans. Selvom Wozniacki har spillet en god turnering, så har hun vist svaghedstegn undervejs, så man skal passe med at smide penge på Wozniacki til 1.40.

Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 24/01 – 15.20

  • Caroline Wozniacki: 1.40
  • Elise Mertens: 3.00

Hvornår starter Wozniacki – Mertens?

Australian Open-semifinalen mellem Wozniacki og Mertens er programsat til at starte klokken 04.00 natten til torsdag dansk tid. Tenniskampe er ofte forsinkede i forhold til det officielle kamptidspunkt, og et godt bud ville være, at kampen begynder 04.30.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.