Optakt til Caroline Wozniacki – Petra Martic

Læs vores optakt til WTA-kampen mellem Caroline Wozniacki og Petra Martic, find odds på kampen, og se den via live stream.

Wozniacki har overtaget imod Martic

Der er ingen tvivl om, at Caroline Wozniacki er klar favorit imod kroatiske Petra Martic. De to spillere møder hinanden i anden runde af WTA-turneringen i Auckland, som er årets første på touren.

Wozniacki og Martic har mødt hinanden tre gange tidligere på WTA-touren, og Wozzy har vundet alle tre kampe.

Det første møde var tilbage i 2009, hvor Caroline Wozniacki vandt 6-1 6-0 under US Open. Siden har de haft to kampe i København i 2010 og 2012, og det er endt 6-3 6-2 ved begge lejligheder.

Wozniacki sluttede 2017 fornemt af ved at vinde WTA Finals i Singapore efter finalesejr over Venus Williams, og vi kan blot håbe på, at hun har taget den gode form med ind i det nye år.

– Læs mere om Caroline Wozniacki her.

Overlegen sejr i første runde

Caroline Wozniacki spillede sig natten til mandag dansk tid videre til anden runde efter sejr over Madison Brengle.

Det startede relativt jævnbyrdigt, og den undertippede amerikaner var med i kampen indtil 2-2. Herfra viste Caroline Wozniacki klassen, og vandt første sæt 6-3.

Der gik ren legestue i den i det andet sæt, som Wozniacki vandt stensikkert 6-0.

Caroline Wozniacki udtaler selv følgende til WTAs hjemmeside:

– Jeg synes selv, at jeg spillede ret got. Specielt når man tager i betragtning, at det var min først kamp efter sidste sæson.

– Jeg forsøgte at få mine ben i gang og træffe de rigtige beslutninger, når muligheden for at spillede aggresivt bød sig.

– Det handlede om at finde den rette balance mellem defensiv og offensiv, siger Wozniacki.

Caroline Wozniacki er favorit til at vinde i Auckland

Wozniacki var overlegen i den første kamp ved turneringen i Auckland, og det bekræfter blot eksperternes holdning til, at danskeren er favorit til at vinde årets første WTA-turnering.

TV2 Sports tennisekspert, Michael Tauson, udtaler følgende til TV2s hjemmeside:

– Hun så rigtig, rigtig godt ud. Det lover spændende for turneringen, og ikke mindst foråret.

– Hun mødte en modstander, hun skal slå, men vi så Wozniacki tage initiativ, være offensiv, gå efter slagene, og selvfølgelig var hun i god fysisk form.

– Hun er der, hvor hun skal være, Caroline. Man kan også se, at slutningen på 2017 gør, at hun kommer ind med selvtillid fra start, selvom hun ikke har spillet kampe i to måneder.

– Opgaven for Wozniacki er at vinde turneringen. Hun er storfavorit. Jeg ser, at hun møder Radwanska i semifinalen, og det kan blive en hård kamp. Men jeg synes helt klart, at hun skal vinde den kamp.

Den holdning er bookmakerne enige i, og bet365 tilbyder i skrivende stund følgende vinderodds på WTA-turneringen i Auckland:

  • Caroline Wozniacki – 3.00
  • Julia Görges – 4.50
  • Agnieszka Radwanska – 8.00
  • Barbora Strycova – 9.00

Se flere odds hos bet365

Odds på Caroline Wozniacki – Petra Martic

Du kan selvfølgelig også vælge at kaste lidt lommepenge efter nattens kamp, hvor bet365 giver 1.12 på Wozniacki, mens en sejr til Martic belønnes med hele 6.00.

Se Caroline Wozniacki – Petra Martic online via live stream

Du kan både se WTA-kampen mellem Caroline Wozniacki og Petra Martic i TV og via live stream. Hvis du sidder ved fjernsynet, så skal du tune ind på Eurosport, som starter udsendelsen kl. 02.00. Vil du hellere live streame kampene på nettet, så skal du oprette en profil hos Eurosport Player.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.