Optakt til Caroline Wozniacki – Sofia Kenin

Læs vores optakt til WTA-kampen mellem Caroline Wozniacki og Sofia Kenin, find odds, og se kampen direkte på live stream.

Caroline Wozniacki har fået fin start på 2018

Caroline Wozniacki fik en fantastisk afslutning på 2017, og det var et af hendes allerbedste år i sin professionelle karriere.

Hun vandt WTA Finals i Singapore efter finalesejr over Venus Williams, og på trods af to måneders pause uden kamptræning, så har hun vist god form i 2018.

Wozzy er storfavorit til at vinde WTA-turneringen i Auckland, og det kan man godt forstå, når man kigger på hendes første to kampe ved turneringen i New Zealand.

I første runde besejrede hun amerikanske Madison Brengle 6-3 6-0, og i anden runde slog hun kroatiske Petra Martic med 6-2 6-2.

Wozniacki har aldrig mødt Sofia Kenin

Nu står Wozniacki så overfor endnu en ung, amerikansk spiller i Sofia Kenin. Hun er født i Rusland, men flyttede til USA kort efter. Hun er kun 19 år gammel, og ligger nummer 108 på verdensranglisten, men hun har vist sit talent flere gange.

Hendes bedste turneringsresultat var ved US Open 2017, hvor hun nåede tredje runde. På trods af hendes talent, så må hun aldrig blive et problem for Wozniacki, som efter et par års nedtur endelig er at finde i den absolutte verdenstop igen.

Sofa Kenin slog Jana Fett med 6-4 6-4 i første runde, mens hun besejrede Varvara Leopchenko 6-4 7-6 i anden runde.

Regn har udskudt kampen

Det var egentlig planen, at kampen mellem Caroline Wozniacki og Sofia Kenin skulle spilles torsdag morgen, men på grund af store mængder regn, så har de været nødt til at uskyde det et døgns tid.

Kampen er i denne omgang programsat til at spilles tidligst klokken 23, men det afhænger af, hvornår den tidlige kvartfinale mellem Polona Herzog og Julia Görges er færdig.

De fleste regner med, at Caroline Wozniacki besejrer Sofia Kenin uden de store problemer, og i så fald skal hun møde vinderen af kampen mellem Agnieszka Radwanska og Sachia Vickery.

Fjerdeseedede Radwanska vil ikke være en nem modstander, men førsteseedede Caroline Wozniacki ville være favorit uanset, hvem hun skulle møde ved WTA-turneringen i Auckland.

Odds på Caroline Wozniacki – Sofia Kenin

Hvis du alligevel har tænkt dig at bruge aftenen på at se kampen mellem Caroline Wozniacki og Sofia Kenin, så kan du jo overveje at placere et spil på kampen.

Bookmakerne er selvfølgelig meget enige i, at Caroline Wozniacki er storfavorit, og odds 1.062 er nok ikke ret attraktivt.

Wozzy har endnu ikke tabt et sæt i Auckland, og man kan ligeledes overveje 2-0 i sæt til odds 1.22.

Du kan få følgende odds hos bet365 (pr 04/01 – 10.00):

  • Caroline Wozniacki: 1.062
  • Sofia Kenin: 9.00

Live stream Caroline Wozniacki – Sofia Kenin

Du kan selvfølgelig også se WTA-kampen mellem Caroline Wozniacki og Sofia Kenin direkte på live stream. På den måde slipper du for at betale for en stor TV-pakke med en masse dårlige kanaler. Opret en bruger hos TV2 Play, som sender masser af tennis hele året, for at live streame Wozniackis kampe.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.