Se Caroline Wozniacki – Jana Fett

Læs vores optakt til Australian Open-kampen mellem Caroline Wozniacki og Jana Fett, find odds, og live stream den online.

Sådan live streamer du Caroline Wozniacki – Jana Fett

Du kan live streame Australian Open-kampen mellem Caroline Wozniacki og Jana Fett direkte hos bet365. Det kræver blot, at du opretter en konto og, at du indsætter penge på den. Herefter kan du se over 100.000 direkte sports events på live streaming hvert eneste år.

Opret din konto her!

Caroline Wozniacki var overbevisende i første runde

Caroline Wozniacki er blevet andenseedet til Australian Open 2018, og eksperterne vurderer hende derfor også som en af de allerstørste favoritter til at vinde årets første Grand Slam.

Hun viste flot spil i slutningen af 2017, og det ser ud til at fortsætte i det nye år. I mandagens første runde kamp imod Buzarnescu gjorde Wozniacki det således glimrende.

Wozniacki behøvede ikke engang vise sit topniveau, for hendes rumænske modstander lavede masser af fejl, og derfor tog første sæt kun 29 minutter.

Hun vandt kampen 6-2 6-3, og det tog hende kun en time og 11 minutter. Dermed fik Wozniacki den perfekte forberedelse til anden runde-kampen imod kroatiske Jana Fett.

Wozniacki har aldrig mødt Jana Fett

Og det bliver en meget anderledes kamp for Wozniacki. Mens hun kendte første runde-modstanderen Buzarnescu ud og ind, så har hun aldrig spillet imod Jana Fett tidligere.

Med sine 21 år har hun selvfølgelig slet ikke samme rutine som Wozniacki, men hun gjorde det fint i første runde af Australian Open.

Jana Fett mødte japanske Misa Eguchi, og hun brugte ligeledes kun en time og 12 minutter på et eliminere sin modstander.

Kroaten har aldrig ligget højere end nummer 97 på WTA’s verdensrangliste, og derfor skal Wozniacki også være længder bedre. Det kan dog blive tricky, når man aldrig har mødt spilleren før, og det er hun opmærksom på.

– Jeg ved ikke særligt meget om hende. Jeg har set hendes navn nogle gange i lodtrækningen, men jeg ved ikke rigtigt noget om hende.

– Men hun er ung, så hun må være på vej frem. Det er selvfølgelig noget andet end at spille imod andre, som man har spillet imod en million gange.

– Men jeg skal bare ind og fokusere på mig selv og spille på den måde, jeg gerne vil spille på, siger Caroline Wozniacki.

Odds på Caroline Wozniacki – Jana Fett

Caroline Wozniacki er selvfølgelig storfavorit i hendes kamp imod Jana Fett. Oddset er dog ikke særlig fristende, og vi vil ikke anbefale folk at sætte deres penge til 1.071. Du får følgende odds hos bet365:

Odds er fra 16/01 – 09.45

  • Caroline Wozniacki: 1.071
  • Jana Fett: 8.00

Hvornår spilles Caroline Wozniacki – Jana Fett?

Anden runde-kampen mellem Wozniacki og Fett starter omkring 02.30. Det afhænger dog af kampen mellem Siniakova og Svitolina, som også spilles på Rod Laver Arena.

Hvornår spiller Caroline Wozniacki næste kamp?

Såfremt Caroline Wozniacki spiller sig videre til tredje runde af Australian Open, så skal hun spille igen natten til fredag.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.