Verdens bedste Wozniacki skal forsvare førstepladsen

Læs vores optakt til Skt. Petersborg Ladies Trophy-kampen mellem Caroline Wozniacki og Anastasia Potapova, find odds, og se den direkte på live stream.

Sådan live streamer du Caroline Wozniacki – Anastasia Potapova

Du kan live streame Caroline Wozniacki og Anastasia Potapovas kamp under Ladies Trophy direkte hos bet365. Generelt set er bet365 et fantastisk sted at se tennis på nettet.

De viser samtlige kampe fra de store turneringer i både ATP og WTA ligesom, at du også kan se alle kampene fra de fire store Grand Slams.

Sådan gør du:

  1. Gå til bet365
  2. Opret bruger
  3. Gå til live streaming

Caroline Wozniacki skal forsvare førstepladsen

Efter sidste uges Australian Open-triumf er Caroline Wozniacki nu nummer et på verdensranglisten for første gang i flere år.

Man kan dog ikke anklage hende for at hvile på laurbærrene, for hun skal allerede kamp igen onsdag, hvor hun møder russiske Anastasia Potapova i anden runde af WTA-turneringen i Skt. Petersborg.

Hvis førstepladsen skal forsvares, så kræver det dog også, at hun henter en masse point i de turneringer, som hun gjorde det godt i sidste år.

Frem mod Wimbledon-turneringen til sommer skal hun blandt andet forsvare finalepladser i Doha, Dubai og Miami, og derfor venter der hende en hård sæson.

Hun har i øjeblikket 7965 point på WTA-listen, og hun skal forsvare 1755 point i løbet af de førnævnte turneringer og så Indians Wells-turneringen.

Alle disse turneringer spilles inden, at grussæsonen starter i april. Wozzy er som bekendt ikke den stærkeste spiller på grus, mens hun har det væsentligt bedre på et hårdere underlag.

Wozniacki er dog vant til at spille mange kampe, og det kommer ikke som et chok for verdensetteren.

Wozniacki har aldrig mødt Potapova

Anastasia Potapova, som kvalificerede sig på et wild card, er et ubeskrevet blad, og hun har aldrig mødt Wozniacki før.

Russeren er kun 16 år, og derfor må hun ikke få et ben til jorden imod Wozniacki. Det er dog naturligt at tvivle en smule på Wozniacki efter, at hun garanteret har fået fejret karrierens første Grand Slam.

Potapova har vist sit tydelige talent i junior-turneringer, og hun vandt blandt andet Wimbledon i 2016. Hun fik siden debut i de voksnes Wimbledon-turnering i 2017, hvor hun dog røg ud af første runde i første runde.

Odds på Caroline Wozniacki – Anastasia Potapova

Caroline Wozniacki er selvfølgelig klar favorit imod den kun 16-årige Anastasia Potapova, men faktisk er oddset en smule højere end forventet. Der er længder til forskel på de to spilleres karrierer, men der er selvfølgelig tvivl om Wozniackis motivation til den mindre turnering i Skt. Petersborg.

Samtidigt skal hun vænne sig til et helt nyt klima efter, at hun har været i hedebølgen i Melbourne, og nu skal hun altså det det nordlige Rusland. Kampen spilles dog indendørs.

Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 09.50 – 30/01

Caroline Wozniacki: 1.25

Anastasia Potapova: 3.75

Hvornår spilles Caroline Wozniacki – Anastasia Potapova?

Caroline Wozniacki – Anastasia Potapova spilles onsdag den 31. januar kl. 09.00

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.