WTA Finals: Se Elina Svitolina – Caroline Wozniacki via live stream

Læs vores optakt til WTA Finals-kampen mellem Elina Svitolina og Caroline Wozniacki, find odds, og se kampen via live stream.

Top 8 mødes til WTA Finals i Singapore

Søndag den 22. oktober startede årets WTA Finals, hvor otte af de bedste kvindelige tennisspillere mødes til sæsonafslutningen i Singapore. Det er den 47. udgave af WTA Finals, som sidste år blev vundet af Dominika Cibulkova.

De otte spillere deles op i to grupper – en rød og en hvid. Danske Caroline Wozniacki er endt i den røde gruppe, hvor hun skal møde Simona Halep, som ligger nummer på et verdensranglisten, Elina Svitolina og Caroline Garcia.

Den hvide gruppe består af Karolina Pliskova, Venus Williams, Jelena Ostapenko og Garbine Muguruza.

Den første opgave er imod Elina Svitolina, som Caroline Wozniacki aldrig har besejret, og der venter en meget svær opgave for danskeren.

Femte gang Caroline Wozniacki spiller WTA Finals

Det er femte gang i karrieren, at Caroline Wozniacki deltager i WTA Finals, og hun har desværre aldrig vundet sæsonafslutningen. Hun var tættest på i 2010, hvor hun mødte Kim Clijsters i finalen, men som desværre blev tabt.

Wozniacki var ikke kvalificeret til turneringen i 2016, men hun har været relativt stærk i 2017, og måske bliver det hendes år.

Alle spillerne møder de andre deltagere i gruppen, og herefter mødes de to bedste i semifinaler, hvor de to finaledeltagere så skal findes. Wozniacki er oppe imod nogle svære modstandere, og hun er desværre ikke blandt favoritterne til at vinde, men man ved aldrig.

Caroline Wozniacki har haft et godt 2017

Caroline Wozniackis kvalifikation til WTA Finals kommer som følge af et flot og langt 2017. Hun har spillet sig frem til hele syv turneringsfinaler, men hun har kun vundet en enkelt turnering.

Det er meget flot at spille sig frem til syv finaler, men det føles selvfølgelig frustrerende, når man så taber størstedelen af kampene.

Serena Williams er fortsat ude på grund af hendes graviditet, og det åbner op for de andre spillere på WTA-touren. Selvom Wozniacki ikke er blandt favoritterne, så er det et relativt jævnbyrdigt felt, og hun kan sagtens gå hele vejen.

Wozniacki har aldrig slået Svitolina

Desværre har Caroline Wozniacki aldrig nogensinde formået at besejre ukrainske Elina Svitolina. Den 23-årige ukrainer er blandt de mest talentfulde spillere på WTA-touren, og Svitolina har vundet hele fem turneringer i 2017.

En af sejrene blev sikret på en finalesejr over netop Caroline Wozniacki. De to spillere stod overfor hinanden i finalen i Toronto, og det blev desværre til en klar ukrainsk sejr. Svitolina besejrede Wozniacki 6-4 6-0.

Caroline Wozniacki og Elina Svitolinas første møde var i 2016, hvor de mødtes i Miami. Her vandt Svitolina en tæt kamp med 5-7 6-4 7-6. Herefter spillede de mod hinanden i Dubai, hvor Svitolina vandt 6-4 6-2, og dermed har Wozniacki hævn til gode, når hun møder Svitolina i Singapore.

caroline wozniacki efter sejr

Odds på Elina Svitolina – Caroline Wozniacki

Med tanke på ovenstående, så virker det fair nok, at Elina Svitolina er bookmakernes favorit til at vinde kampen. Svitolina er væsentligt bedre kørende, og hun har godt fat i Wozniacki. Du kan få følgende odds hos bet365.

Hvornår spilles Elina Svitolina – Caroline Wozniacki?

Elina Svitolina – Caroline Wozniacki spilles mandag den 23. oktober kl. 15.00. Den bliver først startet, når kampen mellem Caroline Garcia og Simona Halep er færdig.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.