WTA Finals: Simona Halep – Caroline Wozniacki live stream

t3ennis

Læs vores optakt til WTA Finals-kampen Simona Halep – Caroline Wozniacki, find odds, og se kampen direkte på live stream hos bet365.

Stream Caroline Woznickis kampe live

Du kan se alle Caroline Wozniackis kampe direkte på live stream hos bet365. Det kræver ikke mere end to minutter at oprette sig, og så kan du se timevis af direkte sport hver dag. Udover, at bet365 viser stort set alle ATP- og WTA-kampe direkte på live stream, så er der også masser af fodbold fra den spanske La Liga, den tyske Bundesliga og meget mere!

Caroline Wozniacki har et lille overtag imod Simona Halep

Efter en meget flot start i onsdagens kamp imod Elina Svitolina, skal Caroline Wozniacki nu møde Simona Halep, der i øjeblikket ligger nummer et på verdensranglisten.

Rumæneren vandt sin første WTA Finals-kamp over Caroline Garcia med 6-4 6-2, og det ligner dermed en lille gruppefinale, når hun skal møde Caroline Wozniacki. Vinderen af denne kamp vil højst sandsynligt vinde gruppen, og dermed møde andenpladsen fra den anden gruppe.

Caroline Wozniacki og Simona Halep har mødt hinanden fem gange på WTA-touren siden, at de blev professionelle i henholdsvis 2005 og 2006. Det første møde var i 2012, hvor Caroline Wozniacki vandt kampen i Dubai med 6-2 6-3.

Caroline Wozniacki har vundet tre af de fem kampe imod Simona Halep, men rumæneren har oppet sit spil væsentligt over de senere år, og hun må regnes som smal favorit imod Wozniacki.

Wozniacki fik flot start imod Svitolina

Caroline Wozniacki spillede i mandags sin første kamp ved WTA Finals 2017. Hun mødte ukrainske Elina Svitolina, som har været fremragende i denne sæson, og derfor var danskeren underdog.

Den rolle klarede hun dog helt fint, og Wozzy leverede en glimrende indsats. Hun var overraskende nemt med 6-2 6-0, og har dermed glimrende muligheder for at kvalificere sig til semifinalerne i årets WTA Finals.

På trods af Carolines overbevisende start, så er hun oppe imod en marginalt bedre modstander, hvilket verdensranglisten også fortæller. Skulle du være uenig i favoritværdigheden, så kan du få følgende odds hos bet365:

Wozniacki bør komme til semifinalen i WTA Finals

Efter den flotte sejr over Elina Svitolina ser det godt ud for Caroline Wozniackis chancer i WTA Finals. Man spiller et klassisk gruppespilsformat, som man kender fra fodboldens verden, og man får et point for en sejr.

Caroline Wozniacki og Simona Halep vandt begge deres første kamp med 2-0 i sæt, hvorfor de deler førstepladsen på nuværende tidspunkt. Selvom Caroline Wozniacki skulle tabe sin kamp imod Halep, så mangler hun stadig at møde spanske Caroline Garcia, som regnes for at være gruppens svageste spiller.

Det bliver spændende at følge Caroline Wozniacki imod Halep, og vi anbefaler klart, at du opretter dig hos bet365, og ser kampen direkte via live stream.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2478 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.