Juventus Real Madrid: Sådan ender finale i Champions League

En lang fodboldsæson er på vej imod enden. Langt de fleste af de turneringer, der spilles fra sommer til sommer, har også fundet deres vinder.

Også i den lille af UEFA’s turneringer, hvor Manchester United i sidste uge kunne løfte trofæet som vinder af Europa League. Det skete da englænderne slog Ajax Amsterdam på Friends Arena i Stockholm.

Sejren betyder, at der i næste sæson kan være fem engelske hold i Champions League, men det vil i så fald kræve, at Liverpool FC vinder de to play off-kampe, de skal spille senre på sommeren.

En vild kulisse

Men nok om det. For inden vi kommer så langt skal vi have afgjort om, det er Juventus eller Real Madrid, der skal vinde Champions League 2017.

Finalen bliver spillet på det overdådige Millennium Stadium i Cardiff, og kan streames live online, hvor 74.500 fodbold-elskere vil skabe en helt speciel kulisse til dette brag!

Stort set lige

Kigger man hos bookmakerne, er det stort set lige på oddsene i forhold til, hvem der i sidste ende vinder Pokalen med de store Ører!

Hos bet365 er Real Madrid svag favorit til at stå med trofæet og giver odds 1,85, mens Juventus giver odds 1,95. Her er det vigtigt at bemærke, at når man spiller på en ren vinder, gælder det også i tilfælde af, at kampen går i overtid.

Kigger man på statistikken, siger den Real Madrid. Spanierne er de mest vinde i Champions League og har kun brugt 14 finaler på at vinde 11 gange. Den Gamle Dame, som Juventus kaldes, har omvendt været i otte finaler og kun vundet de to.

Ronaldo ærgerrig i Champions League

Det kan godt være, at Cristiano Ronaldo ikke har været så afgørende i La Liga, som han plejer at være. Men portugiseren har den helt særlige evne til at finde storspillet frem, når det virkelig gælder – ja han afgjorde EM-finalen fra sidelinjen.

Han kommer til Wales i absolut topform. Mod Bayern i kvartfinalen og Atletico i semifinalen scorede superstjernen vanvittige otte gange i fire kampe, og kigger man totalt set på Ronaldos seneste ni kampe, har han scoret 14 gange.

Det kan vist ikke gøres meget bedre.

Oddene på ham som målscorer er også beskedne 2.25, mens de er på 4.50 på ham som både første og sidste målscorer.

I stedet vil vi dog vælge en anden model og sætter vores penge på Sergio Ramos, som giver odds 9, hvis han scorer og odds 21 som både første og sidste målscorer!

Buffon bliver nøglen

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi på mesterbold.dk har en ret stor fidus til, at Real Madrid bliver de første til at genvinde Champions League.

Men vælger du at sætte dine penge på Juventus, vil vi sætte vores sparepenge på begge hold scorer og Juventus som vinder. Det giver odds 6,50 hos bet365.

Sammen med Juventus har Gigi Buffon været i to finalen, som begge er tabt. Den italienske keeper har vundet alt i sin imponerende karriere, men champions League har han endnu til gode.

Vi tror på en 2-1 sejr til Real Madrid hvilket giver odds 10.00 hos bet365.