Odds på Skotland – Danmark: Spiltips & Odds Forslag

Vi har gratis odds tips og spilforslag klar til landskampen Skotland – Danmark her!

Kamp Skotland – Danmark
Tidspunkt Mandag 15/11-2021 kl. 20.45
Stadion Hampden Park, Glasgow
Odds Tip 1-0/2-0 til Danmark
Odds 4.33 hos Nordicbet

Odds på Skotland – Danmark: Hvem vinder kampen? (1X2)

Bookmakerne har en smule svært ved at vurdere denne landskamp mellem Skotland og Danmark. Primært fordi, at det allerede står klart, at Skotland ender på andenpladsen i gruppen, mens Danmark beholder førstepladsen.

Disse kampe kan være lidt svære at regne ud, da de oftest er helt anderledes i forhold til kampe med vigtige point på spil, men begge hold har noget at spille for.

Skotland spiller på et udsolgt Hampden Park, hvor de skotske fans nok skal få pisket spillerne i gang.

Omvendt har Danmark en masse rekorder at gå efter, og de kan dermed skrive deres navne ind i historiebøgerne.

Flere af spillerne er blevet spurgt ind til de mulige rekorder, og det er ingen hemmelighed, at det har betydning for spillerne.

Danmark er hårdt ramt af skader, hvilket du kan læse mere om i vores optakt her, men det ændrer ikke på, at vi skal være favoritter uanset.

Du kan få følgende odds på Skotland – Danmark hos bookmakerne med dansk licens:

Skotland – Danmark: Odds Tips & Spilforslag

Man kunne umiddelbart forestille sig en festlig kamp, når ingen af holdene har det store at tabe. Det tror vi dog umiddelbart ikke, at Danmark er interesserede i.

Vi går på banen for at tage initiativet i kampen, men der bliver nok ikke satset voldsomt meget. Hvis vi kommer foran, så vil vi gå rigtigt langt for at holde Skotland væk fra målet.

De to mest sandsynlige resultater er 1-0 eller 2-0 til Danmark. Dels fordi Danmarks defensiv er stærk, og fordi vi vil holde fokus på at holde buret rent, men også fordi, at Skotlands offensiv er ganske tandløs.

I den omvendte kamp, kom Danmark foran 2-0 efter et kvarters spil, men det fik ikke engang skotterne til at satse ret meget.

De har umiddelbart kun en måde at spille på, og så længe man ikke er bagud imod dem, så er det ganske enkelt at spille imod.

4.33 på 1-0 eller 2-0 til Danmark hos Nordicbet spilles.

Få en bonus til landskampen!

Mens du venter…

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.