EM-Kval: Odds tips og spilforslag til Schweiz – Danmark

danmark fodbold

Danmark tager tirsdag aften hul på EM-kvalifikationen imod Schweiz, og vi gør dig her klogere på odds, tips, spilforslag til landskampen.

Betfair tilbyder et boosted odds på Schweiz – Danmark.

Spil odds 15.00 på Danmark!

 • Turnering: EM-kvalifikationen 2020
 • Kamp: Schweiz – Danmark
 • Stadion: St. Jakob-Park, Basel
 • Tidspunkt: 20.45
 • Dommer: Damir Skomina

Læs vores optakt til Schweiz – Danmark her!

EM-Kval | Schweiz – Danmark: Odds på kampen

Find alle vores odds tips på fodbold her!

Schweiz er blevet gjort til favoritter i landskampen imod Danmark af bookmakerne. De fleste bookmakere åbnede odds til landskampen med omkring odds 2.10 på Schweiz, hvilket dog er steget en del i de seneste dage.

Det skyldes formentlig, at Schweiz må undvære de to største offensive profiler, Xherdan Shaqiri og Haris Seferovic.

I forvejen er Schweiz og Danmark relativt jævnbyrdige, men det ville nok svare til, at Danmark skulle undvære Christian Eriksen og Yussuf Poulsen, så det ændrer selvfølgelig lidt på kampen.

I skrivende stund kan du få følgende 1X2-odds på Schweiz – Danmark (odds er fra 25/03 – 10.30):

 • Schweiz: 2.25 (Unibet)
 • Uafgjort: 3.30 (bet365)
 • Danmark: 3.75 (bet365)

Når man tænker på, hvor få landskampe Danmark har tabt i de seneste to år, så er det ikke umiddelbart fristende at spille på Schweiz til det odds.

Værdien ligger umiddelbart på Danmark eller uafgjort. Vil man have det lidt mere sikre valg, så kan man tage de 1.72 på X2 (Danmark på 0,50 asian), som virker fornuftigt.

Kigger man på antallet af mål, så vurderes det ikke til at blive en målrig kamp, hvilket det dog heller ikke ligner.

Hverken Schweiz eller Danmark indkasserer ret mange mål, og selvom Danmark spillede 2-2 imod Kosovo, så bliver det nok en anderledes stabil defensiv, landsholdet møder op med imod Schweiz.

De bedste odds på over/under 2,5 mål finder du her:

 • Over 2,5 mål: 2.48 (Unibet)
 • Under 2,5 mål: 1.56 (Unibet)

Odds på over/under 1,5 mål:

 • Over 1,5 mål: 1.46 (Unibet)
 • Under 1,5 mål: 2.80 (Unibet)

Odds tips til Schweiz – Danmark

Umiddelbart så vil vores odds tip til kampen Schweiz – Danmark være et spil på uafgjort. Danmark kommer nok til kampen med et lavt udgangspunkt, og vi vil ikke have noget imod at rejse fra Basel med et enkelt point i bagagen.

Schweiz er den klart stærkeste modstander, vi kommer til at møde i EM-kvalifikationsgruppen, som også indeholder Irland, Georgien og Gibraltar.

Da to af de fem hold kvalificerer sig til EM, så er vi på ingen måde tvunget frem på banen.

Schweiz vandt deres første kamp imod Georgien på udebane, og der kan sagtens være lidt træthedstegn at spore hos de schweiziske spillere.

Derfor vil det heller ikke være en katastrofe, hvis Schweiz får et enkelt point ud af kampen.

Det er svært at sige, hvordan holdene vil gribe det an, hvis der står uafgjort med et kvarters tid igen. Danmark vil formentlig blive lavt på banen og undgå at satse alt for meget, mens det er lidt sværere at lure om Schweiz vil satse hele butikken.

Derfor spiller vi på X til landskampen Schweiz – Danmark til 3.30 hos bet365.

Odds bonusser til Schweiz – Danmark

Hvis du alligevel skal sætte nogle odds på Schweiz – Danmark, så kan du overveje at tage imod nogle af de bonusser, som bookmakerne tilbyder.

Nordicbet har et freebet specielt til kampen. Du skal blot tilmelde dig kampagnen og så har du et 100 kroners freebet, som du kan spille på Schweiz – Danmark.

Du kan både benytte freebettet til prematch og live odds.

Foruden det specielle tilbud til Schweiz – Danmark, så har Nordicbet også et freebet på 500 kroner, som du kan få, når du opretter en konto.

Få freebets hos Nordicbet her!

Hos bet365 kan du få 1000 kroner i velkomstbonus, når du opretter dig. De matcher din første indbetaling 100 % op til 1000 kroner, så du kan også nøjes med at få 100 kroner, hvis det er det, du ønsker at indbetale.

Få din odds bonus hos bet365 her!

Find samtlige odds bonusser i Danmark lige her!

Schweiz – Danmark: H2H

Det er næsten 20 år siden, at Danmark og Schweiz har mødt hinanden i en landskamp. For en god ordens skyld tager vi dog lige de seneste indbyrdes kampe mellem de to nationer med her:

 • 1923: Danmark – Schweiz: 3-2
 • 1924: Schweiz – Danmark: 0-2
 • 1953: Schweiz – Danmark: 1-4
 • 1954: Danmark – Schweiz: 1-1
 • 1971: Schweiz – Danmark: 2-1
 • 1971: Danmark – Schweiz: 4-0
 • 1972: Danmark – Schweiz: 1-1
 • 1980: Schweiz – Danmark: 1-1
 • 1984: Schweiz – Danmark: 1-0
 • 1985: Danmark – Schweiz: 0-0
 • 1998: Schweiz – Danmark: 1-1
 • 1999: Danmark – Schweiz: 2-1

Andre interessante odds tips

Foruden vores hovedtip på Schweiz – Danmark, som bekendt er et spil på uafgjort til 3.30 hos bet365, så har vi også kigget nærmere på en række odds, som du muligvis finder interessante.

Christian Eriksen har været den helt store stjerne for det danske landshold i en del år efterhånden, og under Åge Hareide har han scoret et hav af mål.

Han er ikke inde i sin bedste periode i Tottenham, men han er altid skarp på landsholdet, hvor han også sparker straffespark såvel som frispark.

Eriksen har scoret 17 mål i de 24 landskampe under nordmanden, og var på pletten imod Kosovo, da han scorede på straffespark.

Odds 4.75 hos Danske Spil virker for højt på en scoring fra Christian Eriksen, og det odds kan du finde hos Danske Spil.

Da der forventes en relativt rolig kamp uden mange mål, så har vi også kigget på, at der ikke scores før pausen.

Danmark kommer som sagt afventende med en ret solid defensiv, hvilket vi også så i Nations League, hvor vi kun indkasserede et enkelt mål i de fire kampe.

I de fire kampe blev der kun scoret to mål før pausen, og da Schweiz samtidigt mangler deres offensive profiler, så skal der være gode chancer for, at der står 0-0 ved pausen.

Vi spiller på under 0,50 mål i første halvleg til odds 2.48 hos Unibet.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.