Odds Tip til West Ham – Liverpool: Gratis Odds Forslag [07/11]

Vi har et gratis odds tip og spilforslag til Premier League-kampen West Ham – Liverpool til dig her.

Odds tip til West Ham – Liverpool: Gratis odds forslag

Liverpool vinder: Odds 1.77 hos Marathonbet

Søndagen byder på en topkamp i London, når West Ham tager imod Liverpool hjemme på London Stadium.

Det er den sidste runde inden landskampspausen, så der er ingen grund til at spare på kræfterne, og et af de afgørende argumenter for at spille på Liverpool er også, at de har haft en dag længere til at restituere.

Liverpool brugte ikke ret mange kræfter på at besejre Atletico Madrid med 2-0 onsdag aften hjemme på Anfield.

Atletico fik smidt en mand ud i første halvleg, så det var relativt nemt for Liverpool at køre den sikkert i land. Jürgen Klopp havde endda valgt at spare Andy Robertson, som kommer til at starte imod West Ham.

Roberto Firmino blev skadet, og kommer ikke til at spille her, men heldigvis så Diogo Jota stærk ud, så det er ikke den store svækkelse.

West Ham stillede – en smule overraskende – med alle profilerne fra start i torsdagens udekamp imod Genk i Europa League.

West Ham kom tidligt bagud, men kæmpede sig tilbage, og det lignede faktisk en 2-1-sejr inden, at de belgiske værter udlignede i slutminutterne.

Selvom West Ham har været stærke i denne sæson, så er Liverpool flere niveauer over. Læg dertil, at Liverpool har vundet otte af de seneste 10 kampe imod West Ham (inkl. de seneste fire), og The Irons har ikke vundet en Premier League-kamp over The Reds siden 2016.

Odds på West Ham – Liverpool: De bedste odds

Her får du de bedste odds på Premier League-kampen West Ham – Liverpool hos bookmakerne med dansk licens:

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.