Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 7 jun, 2018

Portugal – Spanien: Optakt og live stream VM 2018

Læs vores optakt til VM-kampen mellem Portugal og Spanien, hvor du finder odds og live streaming.

Portugal og Spanien spiller om førstepladsen

Fredag aften mødes Portugal og Spanien under VM i fodbold. Der er lagt op til et brag af en kamp mellem to af Europas bedste fodboldnationer, og det ligner på forhånd en kamp om førstepladsen i Gruppe B.

Portugal og Spanien er havnet i gruppe med Marokko og Iran, og det er vel de færreste, der ikke mener, at Portugal og Spanien går videre fra gruppespillet.

Hvis man antager, at Portugal og Spanien begge formår at besejre Marokko og Iran i de kommende kampe, så er resultatet af denne kamp meget afgørende for, hvem der ender på førstepladsen.

Portugal og Spanien har ikke mødt hinanden siden EM-slutrunden i 2012, som Spanien endte med at vinde. Det blev 0-0 i ordinær spilletid, og kampen endte i straffesparkskonkurrence, som Spanien vandt 4-2.

Spanien har det stærkeste hold

Sammenligner man Portugal og Spaniens hold, så er der ingen tvivl om, hvem der er stærkeste. Spanien har stjerner på samtlige positioner, og selvom Portugal også har en række store navne, så er der alligevel en klasse eller to til forskel.

I David De Gea har den af verdens bedste målmand, mens Sergio Ramos og Gerard Pique også tilhører den absolutte verdensklasse. Midtbanen består stort set kun af spillere fra Real Madrid og Barcelona, og det hele bliver toppet af Diego Costa på toppen.

Diego Costa har aldrig slået igennem på Spaniens landshold, men der er ingen tvivl om, at han er blandt de allerbedste på den position.

Portugal har selvfølgelig også stjerner som Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva og Pepe, men bredden er slet ikke lige så stor.

En spiller, der kan få sit helt store internationale gennembrud er Goncalo Guedes, der har været fantastisk i Valencia Han er udlejet fra PSG, og den spanske topklub arbejder i øjeblikket på at tilknytte ham permanent, men det bliver ikke billigt.

Portugal – Spanien: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Portugal – Spanien:

Portugal: Rui Patricio – Cecric Soares, Luis Neto, Pepe, Eliseu – Joao Mario, Joao Moutinho, William Carvalho, Bernardo Silva – Andre Silva, Cristiano Ronaldo.

Spanien: David De Gea – Dani Carvajal, Gerard Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba – Sergio Busquets, Thiago, Andres Iniesta, Isco, David Silva – Diego Costa.

Portugal – Spanien: Odds

Du kan selvfølgelig også oddse på VM-kampen mellem Portugal og Spanien. Du kan få følgende odds hos bet365 (pr. 07/06 – 13.53):

  • Portugal: 4.20
  • Uafgjort: 3.30
  • Spanien: 1.90

Portugal – Spanien: Live streaming

Du kan selvfølgelig se Portugal – Spanien på nettet med live stream. Opret en profil hos TV2 Play, og se masser af VM-kampene direkte i god kvalitet.

Hvornår spilles Portugal – Spanien?

Portugal – Spanien spilles fredag den 15. juni kl. 20.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.