VMs foreløbeligt bedste kamp spilles fredag aften, når Portugal og Spanien mødes. Læs mere om kampen her!

Læs vores optakt til VM-kampen mellem Portugal og Spanien, hvor du finder odds og live streaming.

Portugal og Spanien spiller om førstepladsen

Fredag aften mødes Portugal og Spanien under VM i fodbold. Der er lagt op til et brag af en kamp mellem to af Europas bedste fodboldnationer, og det ligner på forhånd en kamp om førstepladsen i Gruppe B.

Portugal og Spanien er havnet i gruppe med Marokko og Iran, og det er vel de færreste, der ikke mener, at Portugal og Spanien går videre fra gruppespillet.

Hvis man antager, at Portugal og Spanien begge formår at besejre Marokko og Iran i de kommende kampe, så er resultatet af denne kamp meget afgørende for, hvem der ender på førstepladsen.

Portugal og Spanien har ikke mødt hinanden siden EM-slutrunden i 2012, som Spanien endte med at vinde. Det blev 0-0 i ordinær spilletid, og kampen endte i straffesparkskonkurrence, som Spanien vandt 4-2.

Spanien har det stærkeste hold

Sammenligner man Portugal og Spaniens hold, så er der ingen tvivl om, hvem der er stærkeste. Spanien har stjerner på samtlige positioner, og selvom Portugal også har en række store navne, så er der alligevel en klasse eller to til forskel.

I David De Gea har den af verdens bedste målmand, mens Sergio Ramos og Gerard Pique også tilhører den absolutte verdensklasse. Midtbanen består stort set kun af spillere fra Real Madrid og Barcelona, og det hele bliver toppet af Diego Costa på toppen.

Diego Costa har aldrig slået igennem på Spaniens landshold, men der er ingen tvivl om, at han er blandt de allerbedste på den position.

Portugal har selvfølgelig også stjerner som Cristiano Ronaldo, Bernardo Silva og Pepe, men bredden er slet ikke lige så stor.

En spiller, der kan få sit helt store internationale gennembrud er Goncalo Guedes, der har været fantastisk i Valencia Han er udlejet fra PSG, og den spanske topklub arbejder i øjeblikket på at tilknytte ham permanent, men det bliver ikke billigt.

Portugal – Spanien: Startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til Portugal – Spanien:

Portugal: Rui Patricio – Cecric Soares, Luis Neto, Pepe, Eliseu – Joao Mario, Joao Moutinho, William Carvalho, Bernardo Silva – Andre Silva, Cristiano Ronaldo.

Spanien: David De Gea – Dani Carvajal, Gerard Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba – Sergio Busquets, Thiago, Andres Iniesta, Isco, David Silva – Diego Costa.

Portugal – Spanien: Odds

Du kan selvfølgelig også oddse på VM-kampen mellem Portugal og Spanien. Du kan få følgende odds hos bet365 (pr. 07/06 – 13.53):

  • Portugal: 4.20
  • Uafgjort: 3.30
  • Spanien: 1.90

Portugal – Spanien: Live streaming

Du kan selvfølgelig se Portugal – Spanien på nettet med live stream. Opret en profil hos TV2 Play, og se masser af VM-kampene direkte i god kvalitet.

Hvornår spilles Portugal – Spanien?

Portugal – Spanien spilles fredag den 15. juni kl. 20.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere