VM 2022: Optakt til Holland – Argentina [09/12]

I vores optakt til VM-kvartfinalen Holland – Argentina kan du læse om trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Holland kan få revanche

Holland er et af de hold ved en slutrunde, der ikke helt er folks favoritter, men man kan alligevel ikke afskrive dem fra at gå hele vejen. Især når de er ledet af legendariske Louis Van Gaal, som trækker sig tilbage efter turneringen, derfor vil han have alt den motivation han skal bruge.

Selvom Hollands gruppespil gik fint og de gik videre som nr. 1 i deres gruppe, sad man stadigvæk tilbage og følte at man manglede noget. De havde nok på papiret den nemmeste gruppe, men næsten alle deres kampe var tætte.

De vandt deres første kamp 2-0, men alle mål kom i slutfasen, derefter spillede de 1-1 med Ecuador og det var faktisk kun deres kamp mod Qatar der var sikker, men der vandt de også kun 2-0.

Dog ændrede det sig i deres ottendelsfinale, hvor de kørte USA ud af banen, kampen endte 3-1 til Holland og de skal møde Argentina i kvartfinalen. Det bliver en øm kamp, hvor Holland kan tage revanche. Ved VM i 2014 mødte de 2 hold hinanden i semifinalen, hvor Argentina vandt på straffesparkskonkurrence.

Messi er utrolig vigtig

Argentina var mange menneskers favoritter til at gå hele vejen, dog viste de dårlig form i starten af turneringen der fik folk til at tvivle. Argentina er dog kommet bedre tilbage og har kun vundet siden første kamp.

Lionel Messi er også blevet bedre og bedre og han er utrolig vigtig for Argentina. Det meste af deres offensive spil går igennem ham og når han spiller dårlig, så spiller Argentina også dårligt og omvendt.

Argentina startede dårligt ud med et 2-1 nederlag til Saudi Arabien, men de er kommet godt tilbage og vandt over både Mexico og Polen, begge kampe endte 2-0 til Argentina og de sikrede førstepladsen.

Efter deres 2-1 sejr mod Australien i ottendelssfinalen, skal de nu møde Holland, det bliver en tæt kamp og en af de mere interessante.

Holland – Argentina: Trupnyt

Både Holland og Argentina har umiddelbart alle spillere klar til kampen.

Holland – Argentina: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Holland (3-4-1-2)

Andries Noppert

Jurrien Timber – Virgil Van Dijk – Nathan Ake

Denzel Dumfries – Marten De Roon – Frenkie De Jong – Daley Blind

Davy Klaasen

Memphis Depay – Cody Gakpo

Argentina (4-2-3-1)

Emiliano Martinez

Nahuel Molina – Cristian Romero – Nicolas Otamendi – Marcos Acuna

Rodrigo De Paul – Enzo Fernandez

Angel Di Maria – Lionel Messi – Julian Alvarez

Lautaro Martinez

Holland – Argentina: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Holland – Argentina?

Holland – Argentina spilles fredag den 9. december kl 20.

Hvor bliver Holland – Argentina vist i TV?

Holland – Argentina bliver vist på TV2 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Holland – Argentina?

Holland – Argentina kan live streames online på TV2 Play.

eder militao brasilien vm 2022
vm
Den første kvartfinale ved VM 2022 spilles fredag eftermiddag. Find odds, tips og spilforslag til Kroatien – Brasilien her!
19 juni, 2023
argentina vm 2022
vm
Argentina er favoritter i fredagens VM-kvartfinale imod Holland, men det bliver nok en tæt kamp. Find odds, tips og spilforslag til Holland – Argentina her!
19 juni, 2023
copa america 2019 brasilien
vm
Læs vores optakt til VM-kvartfinalen Kroatien - Brasilien her!
19 juni, 2023