VM 2022: Optakt til kvartfinalen Kroatien – Brasilien [09/12]

I vores optakt til VM-kvartfinalen Kroatien – Brasilien kan du læse om trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming og dansk TV gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Kan Kroatien gentage succesen fra 2018?

Selvom der ikke er mange der tror på det sydøst europæiske hold Kroatien, så er det ikke noget der vil slå dem ud. De har prøvet at være underdogs og mærke hvordan det er når ingen andre end dem selv, tror på at de kan gå hele vejen.

Det skete i 2018, da Kroatien nåede hele vejen til finalen ved VM dengang, kroaterne vil uden tvivl være opsat på at gentage den samme succes og forsøge at vinde denne gang.

Kroatien har haft et udmærket gruppespil, hvor det blev til 5 point i 3 kampe. De samlede deres point i 2 0-0 kamp, mod Marokko og Belgien og fik alle 3 point i en ensidig 4-1 sejr mod Canada.

I deres kamp i ottendelsfinalen, mødte de Japan, hvilket ikke blev helt så let, som kroaterne havde håbet på, men selvom de blev hivet med i straffesparkskonkurrence, var Kroatien sikre og besejrede Japan.

Kroatien møder Brasilien i kvartfinalen i et opgør, hvor man må sige at de er underdogs. Brasilien er et af turneringens favoritter og har leveret god fodbold.

Får vi Jogo Bonito at se igen?

Brasilien er uden tvivl en af favoritterne til at vinde VM i denne omgang, dog er det ikke uvant, da man nærmest ikke kan have et VM hvor Brasilien ikke er en af favoritterne. Det er nu 20 år siden at Brasilien sidst vandt VM i fodbold og de hungrer efter endnu en sejr.

Brasilien har vist fremragende takter og leveret en flot omgang ”Jogo Bonito”, som er den brasilianske betegnelse for ”Det Smukke Spil”. Jogo Bonito er blevet ikonisk efter alle de år hvor vi er blevet forkælet med den brasilianske fodboldstil.

Brasilien kunne have kørt rent bord, efter de besejrede både Serbien og Schweiz med henholdsvis 2-0 og 1-0, men de glippede i sidste kamp hvor de tabte til Cameroun. Det slog dem ikke ud, og de vandt 4-1 over Sydkorea i ottendelsfinalen.

Kroatien – Brasilien: Trupnyt

Borna Sosa har været syg og er derfor tvivlsom til kampen, udover det bør Kroatien kunne stille med alle spillere.

Brasilien mangler Gabriel Jesus og Alex Telles der er skadet.

Kroatien – Brasilien: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Kroatien (4-3-3)

Dominik Livakovic

Josip Juranovic – Dejan Lovren – Josko Gvardiol – Borna Barisic

Luka Modric – Marcelo Brozovic – Mateo Kovacic

Andrej Kramaric – Bruno Petkovic – Ivan Perisic

Brasilien (4-2-3-1)

Alisson

Eder Militao – Marquinhos – Thiago Silva – Danilo

Casemiro – Lucas Paqueta

Raphinha – Neymar – Vinicius Junior

Richarlison

Kroatien – Brasilien: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Kroatien – Brasilien?

Kroatien – Brasilien spilles fredag den 9 december kl 16.

Hvor bliver Kroatien – Brasilien vist i TV?

Kroatien – Brasilien bliver vist på DR1 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Kroatien – Brasilien?

Kroatien – Brasilien kan live streames online på DR.dk.

Andet fra VM

eder militao brasilien vm 2022
vm
Den første kvartfinale ved VM 2022 spilles fredag eftermiddag. Find odds, tips og spilforslag til Kroatien – Brasilien her!
23 maj, 2023
argentina vm 2022
vm
Argentina er favoritter i fredagens VM-kvartfinale imod Holland, men det bliver nok en tæt kamp. Find odds, tips og spilforslag til Holland – Argentina her!
23 maj, 2023

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.