VM 2022: Optakt til Kroatien – Canada [27/11]

I vores optakt til Kroatien – Canada kan du læse mere om VM 2022, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Vigtig kamp for Kroatien

Kroatien startede deres VM slutrunde ud med en relativ kedelig kamp, der endte 0-0 mod Marokko. Det var overhovedet ikke den ønskede start for det stærke Kroatien hold, der gerne skulle have brugt 3 point til en eventuel gruppesejr.

Kroatien viste glimt af den form vi så i VM i 2018, men det var svært for dem at bygge nogle angreb op der for alvor voldte problemer for Marokko. Det manglede lidt den type angriber, som de havde i 2018, nemlig Mario Mandzukic. Udover det hjalp det heller ikke at den kroatiske superstjerne Luka Modric heller ikke spillede hans livs kamp, da han ofte er en central del i deres opspil.

Derfor er det vigtigt for Kroatien at få 3 point mod Canada, fordi hvis de igen taber point mod Canada, kan de blive nødt til at få en sejr mod Belgien for at gå videre, hvilket kan blive en svær opgave.

Rank Hold K V U T MF P
#1 Marokko 3 2 1 0 3 7
#2 Kroatien 3 1 2 0 3 5
#3 Belgien 3 1 1 1 -1 4
#4 Canada 3 0 0 3 -5 0

Kan Canada levere endnu mere flot fodbold?

Da Canada lavede deres VM comeback, mod Belgien i onsdags, var det første gang i 36 år at Canada sidst spillede en kamp i VM. Kampen endte 1-0 til et sløvt Belgien hold.

Om Belgien bare ikke ramte dagen, eller om Canada spillede fremragende er uvist, men det var i hvert fald en kamp, som Canada havde fortjent at vinde. De havde et sprydlende angreb beståede af Alphonso Davies, Jonathan David og Tajon Buchanan, som brugte deres hurtighed til at angribe det aldrende Belgien forsvar.

Canada havde ellers mulighed for at få en drømmestart, da de efter 10 minutter fik tilkæmpet sig et straffespark. Desværre for Canada, brændte Alphonso Davies straffesparket, efter Thibaut Courtois leverede en vigtig redning, som holdte Belgien inde i kampen.

Det bliver spændende at se om Canada, kan levere endnu en overraskende og fremragende præstation. Det bliver vigtigt for Canada at få point, da et nederlag kan blive enden på Canadas første VM i 36 år.

Kroatien – Canada: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Kroatien (4-3-3)

Dominik Livakovic

Josip Juranovic – Dejan Lovren – Josko Gvardiol – Borna Sosa

Luka Modric – Marcelo Brozovic – Mateo Kovacic

Nikola Vlasic – Andrej Kramaric – Ivan Perisic

Canada (3-4-2-1)

Milan Borjan

Alistair Johnston – Steven Vitoria – Kamal Miller

Richie Laryea – Atiba Hutchinson – Stephen Eustaquio – Alphonso Davies

Tajon Buchanan – Junior Hoilett

Jonathan David

Kroatien – Canada: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Kroatien – Canada?

Kroatien – Canada spilles søndag den 27. november kl 17.

Hvor bliver Kroatien – Canada vist i TV?

Kroatien – Canada bliver vist på DR1 i dansk TV.

Hvor kan man livestreame Kroatien – Canada?

Kroatien – Canada kan livestreames online på DR.dk.

Andre optakter

chelseas stadion stamford bridge
andet
Mauricio Pochettino er fortid i Chelsea efter blot en enkelt sæson. Hvem bliver ny manager i Chelsea? Find de bedste odds på næste Chelsea-træner her.
22 maj, 2024
vinter ol 2022 ishockey
andet
Lørdag kl. 12.20 spiller Danmark sin næstsidste gruppekamp ved VM i ishockey, og her er modstanderen Schweiz.
17 maj, 2024
ishockey vm
andet
Fredag eftermiddag kl. 16.20 skal Danmark møde Storbritannien ved VM i ishockey. Det er femte gruppekamp for Danmark.
16 maj, 2024