VM 2022: Optakt til Marokko – Portugal [10/12]

I vores optakt til VM-kvartfinalen Marokko – Portugal kan du blandt andet læse om trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Marokko er det nye Costa Rica

Marokko har uden tvivl overrasket hele fodboldverdenen og overgået alle forventninger. Det Nordafrikanske land der aldrig har været nået så langt ved et VM, skriver nu historie.

Der var ikke mange der havde forudset at Marokko skulle gå videre fra en gruppe med både Kroatien og Belgien i, men Marokko har modbevist alle tvivlere. De startede ud med et godt resultat mod Kroatien, hvor de spillede 0-0.

Derefter stod de overfor et af verdens bedste landshold, ifølge FIFAs verdensrangliste. Selvom Marokko var underdogs, slog det dem ikke ud. Det gjorde dem tværtimod bedre og de vandt 2-0.

I Marokkos sidste gruppekamp, skulle de blot have en uafgjort, men det var ikke nok for det velspillende hold, der endte med at tage alle 3 point i en 2-1 sejr over Canada.

Derfor nåede Marokko helt til ottendelsfinalen, hvor de helt sensationelt slog Spanien ud i straffesparkskonkurrence og derfor er de videre til kvartfinalerne. Derfor kan man drage paraleller til Costa Rica i 2014, der også kom helt til kvartfinalen imod alle forventninger.

Er Portugal bedre uden Cristiano Ronaldo?

Portugal er et af de hold, der ikke helt anses som favoritter til turneringen, men man skal passe på med at afskrive dem, da de sagtens kan ende med at overraske.

Portugal startede perfekt ud i deres første 2 kampe og med sejre på henholdsvis 3-2 og 2-0, mod Ghana og derefter Uruguay, var de sikrede at gå videre fra gruppen.

Den sidste test var mod Sydkorea, men grundet et roteret portugisisk mandskab endte Sydkorea at løbe med sejren, men det betød ikke det store da Portugal fik førstepladsen og skulle videre i turneringen.

I ottendelsfinalen tog Fernando Santos et kontroversielt valg og startede med Cristiano Ronaldo på bænken, det endte lykkeligt, da Portugal besejrede Schweiz med hele 6-1 og Cristiano Ronaldos afløser Goncalo Ramos lavede en hattrick. Det har fået en debat i gang om Portugal faktisk er bedre uden Cristiano Ronaldo.

Marokko – Portugal: Trupnyt

Både Marokko og Portugal har umiddelbart alle spillere klar til kampen.

Marokko – Portugal: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Marokko (4-3-3)

Yassine Bounou

Achraf Hakimi – Jawad Al Yamiq – Roman Saiss – Noussair Mazraoui

Azzedine Ounahi – Sofyan Amrabat – Selim Amallah

Hakim Ziyech – Youssef En Nesyiri – Sofiane Boufal

Portugal (4-3-3)

Diogo Costa

Diogo Dalot – Pepe – Ruben Dias – Raphael Guerreiro

Bernardo Silva – William Carvalho – Otavio

Bruno Fernandes – Goncalo Ramos – Joao Felix

Marokko – Portugal: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Marokko – Portugal?

Marokko – Portugal spilles lørdag den 10. december kl 16.

Hvor kan man se Marokko – Portugal i TV?

Marokko – Portugal bliver vist på TV2 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Marokko – Portugal?

Marokko – Portugal kan live streames online på TV2 Play.

Andet fra VM

Lusail Stadium VM i Fodbold Qatar 2022
vm
Find odds, tips og spilforslag til VM-kvartfinalen England – Frankrig gratis her!
25 juli, 2023
cristiano ronaldo quiz
vm
Portugal er store favoritter i kvartfinalen imod Marokko. Find odds, tips og spilforslag til Marokko – Portugal gratis her!
25 juli, 2023
argentina vm 2022
vm
Argentina er favoritter i fredagens VM-kvartfinale imod Holland, men det bliver nok en tæt kamp. Find odds, tips og spilforslag til Holland – Argentina her!
25 juli, 2023