VM 2022: Optakt til Portugal – Ghana [24/11]

I vores optakt til VM 2022-kampen Portugal – Ghana finder du blandt andet forventede startopstillinger, online live streaming og dansk TV helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Portugal skal ud at hævne sig

Den portugisiske VM-historie er god og stolt, dog har den ikke været på det sædvanlige niveau i de seneste par år. I 2018 endte deres VM allerede i ottendelsfinalen, da de tabte til Uruguay, i 2014 kvalificerede de sig ikke engang ud af gruppen, hvor Tyskland og USA kvalificerede sig ud af gruppen. I 2010 skuffede Portugal endnu engang hvor de røg ud i ottendelsfinalen til Spanien.

Til trods for den skuffende form i VM har de haft en god form i EM i de seneste år. Dog røg de ud i ottendelsfinalen igen i 2021, men i 2016 vandt de turneringen og i 2012 nåede de helt til semifinalen.

Portugal skal tage revanche for deres mildest talt skuffende præstationer i tidligere VM-slutrunder og finde den form de har haft i EM.

Portugal har mulighed for at tage revanche og hævn mod Uruguay der slog dem ud af VM i 2018, de møder nemlig hinanden senere i gruppespillet.

Ghanas nye spillere

Ghanas landshold har været i fuld gang med en storslået rekrutteringsproces inden dette års VM. Den Ghanesiske træner Otto Addo, har haft mulighed for at udtage en håndfuld nye spillere, som han ellers ikke har haft til rådighed før nu.

De omtalte spillere er Inaki Williams, Antoine Semenyo og Tariq Lamptey. De følgende spillere var ellers fra Spanien og England, men har valgt at skifte nationalitet for at få muligheden for at spille i et VM.

Ghana skal forsøge at optimere disse spillere og udnytte deres kvaliteter til fulde, da de får utrolig svært mod både Portugal og Uruguay. Ghanas forsvar er en af deres styrker, de har bla. Den defensive midtbane fra Arsenal Thomas Partey, der kan støtte forsvaret, men også Mohamed Salisu fra Southampton er i truppen, dog kan de få problemer på målmandsposten da deres normale førstevalg Joseph Wollacot er skadet og ikke med til VM.

Se Portugal – Ghana Online Live Stream

Du kan live streame VM-kampen Portugal – Ghana online med en bruger på TV2 Play.

Portugal – Ghana: Trupnyt

Begge hold har umiddelbart alle spillere klar til kampen.

Portugal – Ghana: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Portugal (4-3-3)

Diogo Costa

Joao Cancelo – Ruben Dias – Pepe – Nuno Mendes

Ruben Neves – William Carvalho – Bruno Fernandes

Bernardo Silva – Cristiano Ronaldo – Rafael Leao

Ghana (4-2-3-1)

Lawrence Ati Sigi

Tariq Lamptey – Daniel Amartey – Mohamed Salisu – Gideon Mensah

Thomas Partey – Salis Abdul Samed

Kamaldeen Sulemana – Mohammed Kudus – Jordan Ayew

Inaki Williams

Portugal – Ghana: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Portugal – Ghana?

Portugal – Ghana bliver spillet torsdag den 24. november kl 17.

Hvor kan man se Portugal – Ghana i TV?

Portugal – Ghana bliver vist på TV2 Sport X i dansk TV.

Hvor kan man live streame Portugal – Ghana online?

Portugal – Ghana kan live streames på TV2 Play online.

Andre optakter!

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024