VM 2022: Optakt til Schweiz – Cameroun [24/11]

I vores optakt til VM 2022-kampen Schweiz – Cameroun finder du trupnyt, startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Schweiz bør vinde kampen

Schweiz rejser til VM med en masse håb og tro om en god slutrunde. For 1 år siden nåede de helt til kvartfinalen ved EM, hvor de bla. Slog Frankrig ud og spillede helt til straffesparkskonkurrence mod Spanien. Ved VM i 2018, gik det også udmærket da de nåede ud af gruppen og røg ud i ottendelsfinalen.

Selvom Schweiz’ hold ikke har den samme kvalitet, som vi har set ved tidligere turneringer og flere af deres stjernespillere er kommet op i årene, så må man stadig antage at de er favoritter til kampen.

Schweiz har stadig store stjerner, de har fx Yann Sommer, Granit Xhaka og Manuel Akanji, for bare at nævne et par stykker. Selvom Cameroun har et fint hold, så var de ikke prangende i den afrikanske kvalifikation. De var særdeles heldige med at besejre Algeriet i playoff kampene.

Man må derfor antage at kampbilledet bliver hvor Schweiz kommer til at kontrollere boldbesiddelsen og spille kampe på deres præmisser, imens Cameroun skal forsøge at ramme schweizerne på hurtige kontraangreb.

Kampene, der ikke er imod Brasilien, er vigtige

VM 2022’s gruppe G, er rigtig interessant. Det er fordi en af turneringens absolutte favoritter Brasilien er at finde i gruppen, udover dem er Serbien, Cameroun og Schweiz også med.

Man må forvente at Brasilien napper alle 9 mulige point med sejre i deres 3 kampe, da deres trup er markant stærkere end de andres. Derfor er det uhyr vigtigt at de andre 3 lande formår at få point i kampene mod hinanden.

Hvis Cameroun eller Schweiz taber deres kamp, betyder det at hvis de skal gå videre fra gruppen er de tvunget til at tage point i deres kamp mod Brasilien og det kan blive en enorm mundfuld.

Derfor skal Schweiz og Cameroun gøre alt for at komme godt fra land i deres VM kampagne og med en sejr, forøge deres chancer for videre avancement i VM slutrunden.

Schweiz – Cameroun: Trupnyt

Begge hold har umiddelbart alle spillere klar til kamp. Dog er Camerouns midtbanespiller Andre Franck Zambo Anguissa tvivlsom til opgøret

Schweiz – Cameroun: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Schweiz (4-2-3-1)

Yann Sommer

Silvan Widmer – Fabian Schär – Manuel Akanji – Ricardo Rodriguez

Remo Freuler – Granit Xhaka

Xherdan Shaqiri – Djibril Sow – Ruben Vargas

Breel Embolo

Cameroun (4-3-3)

Andre Onana

Enzo Ebosse – Jean Charles Castelletto – Nicolas Nkoulou – Collins Fai

Olivier Ntcham – Andre Franck Zambo Anguissa – Samuel Gouet

Bryan Mbuemo – Eric Maxim Choupo Moting – Karl Toko Ekambi

Schweiz – Cameroun: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Schweiz – Cameroun?

Schweiz – Cameroun bliver spillet torsdag den 24. november kl 11.

Hvor bliver Schweiz – Cameroun vist i TV?

Schweiz – Cameroun bliver vist på TV2 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Schweiz – Cameroun?

Man kan live streame Schweiz – Cameroun kampen på TV2 Play.

Andre optakter

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024