VM 2022: Optakt til Tunesien – Frankrig [30/11]

I vores optakt til Frankrig – Tunesien kan du læse om forventede startopstillinger, online live streaming og dansk TV gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Tunesien skal vinde

Selvom Tunesien begyndte godt med en uafgjort mod Danmark, havde man nok forventet at de ville tage alle 3 point mod Australien, dog endte kampen mod Australien med et skuffende nederlag.

Australien tog alle 3 point, da Mitchell Duke stod for det eneste mål i kampen, han sendte den i nettet via et velplaceret hovedstød, der sendte Australien tilbage i kampen om kvalifikation til knockoutfasen.

Det gør at Tunesien nu kun har 1 enkelt point efter 2 kampe og det betyder at Tunesien skal have en sejr over Frankrig. Hvis Danmark vinder over Australien, skal Tunesien også vinde med flere mål end Danmark vinder over Australien.

Det bliver en utrolig svær opgave for Tunesien, da Frankrig er rigtig velspillende. Tunesien skal blive bedre i offensiven. Tunesiens defensiv har været udmærket, eftersom de kun har lukket 1 enkelt mål ind i 2 kampe, men dog har de ikke scoret endnu. Det skal de få rettet op på til den vigtige kamp mod Frankrig.

Rank Hold K V U T MF P
#1 Frankrig 3 2 0 1 3 6
#2 Australien 3 2 0 1 -1 6
#3 Tunesien 3 1 1 1 0 4
#4 Danmark 3 0 1 2 -2 1

Frankrig er videre

Efter Frankrigs sejr på 2-1 over Danmark og den sikre 4-1 sejr over Australien, betyder det altså at Frankrig blev det første hold ved denne slutrunde til at kvalificere sig videre fra gruppen.

Frankrig der har 6 point efter 2 kampe, kan nu ikke blive hentet af enten af Danmark eller Tunesien og derfor er de sikrede at gå videre.

Eftersom Frankrig allerede er videre, bør de stille med et svagere og mere roteret hold. Dette er fordi Frankrig nok gerne vil spare et par af deres gode spillere, til kampen for at have dem mere klar til de vigtige kampe i knockoutfasen.

Selvom Frankrig nok roterer en smule, er forskellen i kvalitet stadig så stor at Frankrigs hold vil være stærkere end Tunesiens hold. Frankrig skal også passe på med at slække for meget på kampen, da de helst skal gå efter en 1. plads.

Tunesien – Frankrig: Trupnyt

Både Tunesien og Frankrig bør have alle spillere klar til kampen. Frankrig kan dog med fordel rotere lidt, da de er sikret avancement.

Tunesien – Frankrig: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Tunesien (3-4-2-1)

Aymen Dahmen

Dylan Bronn – Yassine Meriah – Montassar Talbi

Mohamed Drager – Ellyes Skhiri – Aissa Laidouni – Ali Abdi

Anis Ben Slimane – Youssef Msakni

Issam Jebali

Frankrig (4-2-3-1)

Hugo Lloris

Benjamin Pavard – Ibrahima Konate – William Saliba – Theo Hernandez

Aurelien Tchouameni – Jordan Veretout

Kingsley Coman – Antoine Griezmann – Kylian Mbappe

Olivier Giroud

Tunesien – Frankrig: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Tunesien – Frankrig?

Tunesien – Frankrig spilles onsdag den 30. november kl 16.

Hvor bliver Tunesien – Frankrig vist i TV?

Tunesien – Frankrig bliver vist på DR2 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Tunesien – Frankrig?

Tunesien – Frankrig kan live streames online på DR.dk.

Andre optakter

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024