VM 2022: Optakt til Uruguay – Sydkorea [24/11]

I vores optakt til VM 2022-kampen Uruguay – Sydkorea kan du læse om startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Hvor vigtig bliver Luis Suarez?

I de sidste 10-15 år har Luis Suarez været en vital blok på Uruguays landshold. Han har været en habil målscorer for det sydamerikanske land i flere verdensmesterskaber efter hånden. I VM 2010 scorede han 3 mål i 6 kampe, I VM 2014 scorede han 2 mål i 2 kampe og i VM 2018 scorede han 2 mål i 5 kampe.

Han har i utallige sæsoner scoret mål på samlebånd for Ajax, Liverpool, Barcelona, Atletico Madrid og for nylig, Nacional i hans hjemland i Uruguay. Sæsonen er slut i Uruguay og han har selv meldt ud at han vil prøve noget nyt efter VM. Derfor kan man forvente at Luis Suarez er sulten efter at vise sig frem endnu engang.

Dog kan Luis Suarez’ rolle under dette VM godt være en smule tvivlsom, eftersom Uruguay har unge Darwin Nunez, som pt spiller for Liverpool. Det bliver spændende at se om Luis Suarez accepterer en mindre rolle på holdet under dette VM og lader Darwin Nunez få en førerrolle.

Kan Sydkorea overraske?

Sydkorea og Ghana er de 2 hold, som man må forvente kommer til at have det svært i gruppen. Portugal og Uruguay er en del bedre end deres grupperivaler og derfor kan Sydkorea og Ghana få utrolig svært i gruppen.

Der er ingen tvivl om at hvis Sydkorea skal gøre sig nogle forhåbninger om at gå videre er at de skal vinde Ghana og tage 3 point der. Det betyder dog ikke at de kun skal besejre Ghana, de skal også have mindst 1 point mod enten Uruguay eller Portugal.

Det bliver dog en stor udfordring for det østasiatiske land, hvis de skal overraske enten Uruguay eller Portugal, eftersom der generelt er en stor forskel på kvalitet i trupperne. Det betyder dog ikke at Sydkorea overhovedet ikke har nogle gode spillere. Heung Min Son er en af de spillere Sydkorea har med til VM og han er en af de bedste offensive spillere i Premier League, de har også en af Serie A’s bedste forsvarsspillere, nemlig Kim Min Jae. Det er de spillere der skal gøre forskellen for Sydkorea.

Uruguay – Sydkorea: Trupnyt

Begge hold har umiddelbart alle spillere klar til kamp.

Uruguay – Sydkorea: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Uruguay (4-3-1-2)

Fernando Muslera

Guillermo Varela – Diego Godin – Jose Gimenez – Matias Vina

Federico Valverde – Rodrigo Bentancur – Lucas Torreira

Giorgan De Arrascaeta

Luis Suarez – Darwin Nunez

Sydkorea (4-3-3)

Kim Seung Gyu

Kim Moon Hwan – Kim Min Jae – Kwon Kyung Won – Kim Jin Su

Kwon Chang Hoon – Jeong Woo Yeong – Hwang In Beom

Hwang Hee Chan – Hwang Ui Jo – Heung Min Son

Uruguay – Sydkorea: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Uruguay – Sydkorea?

Uruguay – Sydkorea spilles torsdag den 24. november kl. 14.00 dansk tid.

Hvor kan man se Uruguay – Sydkorea i TV?

Uruguay – Sydkorea kan ses på TV2 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Uruguay – Sydkorea?

Uruguay – Sydkorea kan live streames online på TV2 Play.

Andre optakter

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024