VM 2022: Optakt til England – USA [25/11]

I vores optakt til VM 2022-kampen England – USA finder du forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Kan England bygge videre?

Efter Englands overbevisende sejr på 6-2 mod Iran i første spillerunde, må man antage på forhånd at England er store favoritter til kampen mod USA. England kom klar til kamp og fik skudt deres VM-slutrunde i gang på bedst mulige måde.

Mange havde spået England til at vinde deres første kamp mod Iran, men det var de færreste der havde regnet med så dominerende en kamp fra englænderne. Efter efterårets Nations League kampe, var Gareth Southgate blevet kritiseret for hans defensive spillespil, men til kampen ændrede han formationen, hvilket klart gav pote.

Efter en halv times spil, bragte den unge komet Jude Bellingham England foran på hovedet. Bukayo Saka og Raheem Sterling fordoblede og triplede føringen få minutter efter. Bukayo Saka endte kampen med 2 mål ligesom iranske Mehdi Taremi og udover det kom Marcus Rashford og Jack Grealish også på måltavlen.

England har rig mulighed for at sikre videre avancement i turneringen, allerede efter 2 kampe. Med en sejr over USA er de sikre på kvalifikation videre fra gruppen.

USA skal have et godt resultat

USA’s start på VM gik nogenlunde, som man havde forventet. De spillede 1-1 mod Wales og fik 1 enkelt point. Det var en intens kamp, med mange hårde dueller og stor løbekapacitet fra begge hold.

Første halveg tilhørte USA, der dominerede kampen og gav store problemer for Wales. USA pressede godt og Wales havde svært ved at bygge deres spil op og USA var gode til at holde Gareth Bale og de andre offensive spillere fra Wales usynlige. Timothy Weah scorede USA’s eneste mål.

I anden halveg skiftede Wales Kieffer Moore ind og han ændrede kampen. USA blev meget mere passive og det var nu deres tur til at blive domineret og have udfordringer med at bygge deres spil op.

USA skal håbe på point mod England da de kan gavne deres kvalifikationschancer og kan betyde at med en sejr over Iran, kan sikre dem kvalifikation.

England – USA: Trupnyt

Harry Maguire blev udskiftet fra kampen og så noget ”groggy” ud, derfor er han tvivlsom til kampen. Harry Kane haltede efter kampen og er derfor også en smule tvivlsom.

Udover det bør USA og England have resten af spillerne klar.

England – USA: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

England (4-2-3-1)

Jordan Pickford

Kieran Trippier – John Stones – Harry Maguire – Luke Shaw

Jude Bellingham – Declan Rice

Bukayo Saka – Mason Mount – Raheem Sterling

Harry Kane

USA (4-3-3)

Matt Turner

Sergino Dest – Walker Zimmerman – Tim Ream – Antonee Robinson

Weston McKennie – Tyler Adams – Yunus Musah

Timothy Weah – Haji Wright – Christian Pulisic

England – USA: Spørgsmål og svar

Hvornår bliver England – USA spillet?

England – USA bliver spillet fredag den 25. november kl. 20.

Hvor kan man se England – USA i TV?

Man kan se England – USA på TV2 i dansk TV.

Hvor kan man live streame England – USA online?

England – USA kan live streames online på TV2 Play.

Andre optakter

nordicbet anmeldelse
em
Hos bookmakeren NordicBet kan du få et Super Boost på, at Danmark vinder EM i fodbold 2024. Læs mere her.
12 juni, 2024
unibet
em
Hos bookmakeren Unibet kan du vinde 25.000 kroner i kampagnen EM i nul rigtige. Læs mere her.
12 juni, 2024
dansk fodbold
em
Danmark spiller søndag sin første kamp ved EM i Tyskland, og her er modstanderen Slovenien. I vores optakt til kampen finder du trupper og bud på startopstillinger.
12 juni, 2024