Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 4 okt, 2018

Optakt til UFC-braget: Khabib vs McGregor

Læs vores optakt til UFC-kampen mellem Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor, find odds, og live stream kampen online!

Khabib Nurmagomedov er favorit imod Conor McGregor

En af historiens største UFC-kampe finder sted natten til søndag dansk tid i Las Vegas. Opgøret står mellem russiske Khabib Nurmagomedov, som endnu ikke har tabt en kamp og så irske Conor McGregor, som er sportens største navn.

Russeren er umiddelbart favorit til at vinde kampen, men man kan ikke udelukke McGregor, som senest afprøvede sit talent indenfor boksning imod Floyd Mayweather.

Khabib (178 cm) er tre centimeter højere end Conor McGregor (175), men menes at have en mindre rækkevidde, hvilket den trashtalkende irer selvfølgelig skal udnytte.

Den 30-årige russer har 26-0 i sin karrriere, og er samtidigt mester i UFC-letvægt. Det er kun et halvt år siden, at han senest var i buret, og han skulle bruge fem runder på at vinde imod Al Iaquinta.

Læs også: Verdens største fodboldstadions!

McGregor skal undgå gulvet imod Khabib

Mens Conor McGregor nok har fordelen, hvis begge kæmperne står op, så er det klart Khabib, der er bedst på gulvet.

McGregor er ekstremt dygtig til mange af aspekter af kampsporten, men grappling er ikke en af dem. Han har til gengæld en power og uforudsigelighed, som han skal udnytte til sin egen fordel i stedet for at lade Khabib få kampen på sine præmisser.

Hvis Khabib får McGregor ned på gulvet til en omgang grappling, så er der ingen tvivl om, at han er bedst stillet, og det vil nok blive en del af hans taktik.

– Læs også: Top 10: Verdens dyreste fodboldspillere!

Khabib Nurmagomedov – Conor McGregor: Odds

Bookmakerne vurderer en relativt lige kamp, hvor der dog ikke er tvivl om, at den ligger bedst til Khabib. Det har muligvis noget at gøre med Conor McGregors længere pause, som også gør, at han i øjeblikket ikke er rangeret hos Sherdog.

Man får således et pænt ods på McGregor imod Khabib, hvis man tror på den irske showman. Der er mange usikkerheder, men han er stadig blandt sportens bedste kæmpere.

Du kan få følgende odds hos bet365 på Khabib – McGregor (fra 04/10 – 11.36):

  • Khabib Nurmagomedov: 1.62
  • Conor McGregor: 2.30

Du kan også finde en lang række specialspil på kampen.

Du kan blandt andet spille på, at kampen går alle fem runder, og det får du hele 3.75 på.

Du finder mere end 11 forskellige spiltyper, og der er masser af spændende muligheder.

Find alle odds hos bet365 her!

Khabib Nurmagomedov – Conor McGregor: Live Streaming

Der er stor interesse for Khabib – McGregor, og du skal selvfølgelig også se kampen. Den bliver ikke sendt i dansk TV, men er til gengæld mulig at live streame online.

Viaplay har købt rettighederne til kampen, og du skal oprette en konto før du kan se kampen.

Opret dig hos Viaplay her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.