verdenskort flest mål i superligaens historie

Vi har haft 878 udenlandske spillere i Superligaens historie, og disse har scoret 4.135 mål. Se, hvilke lande, der står repræsenteret for flest mål på vores interaktive verdenskort her!

Verdenskort: Flest mål i Superligaens historie pr. land

Vi har efterhånden vænnet os til, at Superligaklubberne i høj grad benytter sig af udenlandske spillere.

Det tog dog fart, at Brøndby i sidste sæson stillede med en startopstilling uden danskere spillere, hvilket aldrig tidligere var sket i Superligaen.

Tidligere var det normen at bygge holdet op omkring danske spillere, og så hentede man få profiler fra Superligaen, men flere klubber har haft en overvægt at udlændinge.

- Gratis odds bonus uden indskud!

Nogle af de bedste spillere, vi har set i Superligaen, kommer fra udlandet. Her kan man blandt andet nævne Mohamed Zidan fra Egypten, Sibusiso Zuma fra Sydafrika eller senegalesiske Dame N’Doye, som har sat et stort aftryk på Superligaen.

Sidstnævnte er i øvrigt den udenlandske spillere, der har scoret flest mål i Superligaen. Det er blevet til 85 mål i 141 kampe, og når bomberen kommer tilbage fra sin skadespause skal han nok øge afstanden ned til Todi Jónsson (72), Mwape Miti (70) og Cesar Santin (64).

Brøndbys Kamil Wilczek står noteret for 61 kasser, og det er ganske sandsynligt, at han kravler op på listen i øvrigt af 2019/2020-sæsonen.

Vi har lavet et interaktivt verdenskort, hvor du kan få et overblik over antallet af scoringer pr. land i Superligaens historie, hvilken daterer tilbage til 1991.

Vi har i alt haft 878 udenlandske spillere fra 91 forskellige lande i Superligaen. Disse 878 spillere har scoret 4.135 mål fordelt på 33.534 kampe

Det er ikke den store overraskelser, at vores naboer fra Sverige står for flest udenlandske scoringer. Der har altid været et hav af svenske spillere i Superligaen, men det er måske mere overraskende, at Brasilien er nummer to på listen.

Derudover det lidt kuriøst, at vi kun har haft en italiensk spiller på banen i Superligaen. Han hedder Sebastian Avanzini, og spiller i skrivende stund for AC Horsens, for hvem han dog ikke har scoret et mål endnu.

Det samme kan man sige om Tyrkiet, som kun er repræsenteret med 14 minutters spilletid, som Mustafa Gönden fik for AB i 2003.

Se vores verdenskort her:

Vil du bruge dette kort på din hjemmeside?

Kopiér HTML-koden nedenfor og sæt ind på din side.

Vi skylder en stor tak til Superstats.dk, som vi benyttet som kilde til dataen. Det er en fremragende statistikside, som holder dig opdateret på alt, hvad der er sket i Superligaens historie.

Noter:

  • Spillere fra Jugoslavien står noteret for tre scoringer. De er scoret alle scoret i 90’erne før Jugoslaviens opløsning, og derfor har det ikke rigtigt været muligt at kortlægge de scoringer.
  • Storbritanniens scoringer fordelt således:

- England: 11

- Skotland: 4

- Nordirland: 0

- Wales: 0

Andre fodboldkort

Vi har en række andre interaktive kort, som du kan se her:

 - Børsnoterede fodboldklubber i Europa

- Antal fodboldspillere i Danmark i hver kommune

- Antal esports-udøvere i Danmark

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk