Coppa Italia-finale 2019: Optakt til Atalanta – Lazio

fodbold stadion

I vores optakt til Coppa Italia-finalen mellem Atalanta og Lazio kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds tip, live streaming og meget mere!

Vil du se Atalanta – Lazio online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se Coppa Italia-finalen direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Sådan ser du Coppa Italia-finalen online: Atalanta – Lazio Live Streaming

Du kan se Coppa Italia-finalen mellem Atalanta og Lazio direkte med live streaming online hos bet365. Ved at live streame italiensk fodbold hos bet365, så behøver du ikke købe dyre streaming abonnementer eller TV-pakker, og du kan i stedet nyde Calcio på din mobil, tablet eller computer.

Det eneste det kræver for at live streame Atalanta – Lazio hos bet365 er en internetforbindelse!

Live stream Atalanta – Lazio her!

Atalanta kan vinde første titel i 56 år

Atalanta er en traditionsrig og vigtig klub i italiensk fodbold, men de har notorisk set ikke tilhørt den absolutte top.

I de senere år har de ligget i subtoppen af Serie A, men i denne sæson er de godt på vej imod Champions League.

I skrivende stund ligger Atalanta på fjerdepladsen i ligaen foran Roma, AC Milan og Lazio.

Med kun to runder igen, har Atalanta tre point ned til femtepladsen, så er der en vis sandsynlighed for, at de ender i det hele fine selskab i næste sæson.

I første omgang gælder det dog Coppa Italia-finalen på Stadio Olimpico i Rom, hvor Atalanta har muligheden for at vinde deres første titel i hele 56 år.

Deres seneste og eneste titel var Coppa Italia-trofæet i 1963. Siden er der selvfølgelig sket ufatteligt meget i fodbold, og det fortæller, hvor stort det er for Atalanta.

Top 10: Verdens dyreste fodboldspillere nogensinde!

Lazio spiller næsten på hjemmebane

SS Lazio må siges at have en fordel i forhold, hvor kampen afvikles.

Vanen tro, så spilles Coppa Italia-finalen på Stadio Olimpico, som Lazio spiller på til dagligt. I forhold til antallet af fans har det ikke den store betydning, da de to klubber får det samme antal billetter, men der vil nok flere flest neutrale fans med kærlighed for den romerske klub.

Spillerne vil være helt vante til forholdene på stadion, og det vil givetvis give Lazio en marginal fordel, selvom Atalanta officielt er hjemmeholdet i finalen.

Når det er sagt, så har Lazio tabt deres seneste to hjemmekampe imod Chievo og Atalanta, og de har generelt ikke været for godt spillende i 2019.

Fodboldquiz: Største stadions i Europa!

Atalanta er klart bedst kørende

Atalanta derimod har gang i en fremragende sæson. De har scoret flest af alle mål i hele Serie A, og de spiller virkelig underholdende fodbold.

Siden Atalantas 2-0-nederlag imod Torino den 23. februar har Atalanta spillet 13 kampe uden at tabe. De har blandt andet slået Napoli og Lazio, mens de har spillet uafgjort på udebane imod Inter og Fiorentina.

De største profiler hos Atalanta har været kreatøren Papu Gomez på den offensive midtbane, Josip Ilicic og Duvan Zapata. Sidstenævnte har scoret 27 mål for Atalanta i denne sæson.

Lazio er langt mere svingende. Kigger man på de seneste 10 kampe, de har spillet, så har Lazio vundet seks, spillet en uafgjort og tabt tre.

De ligger i øjeblikket på ottendepladsen i Serie A med hele fire point op til sjettepladsen, som giver adgang til Europa League.

Da Atalanta er sikre på europæisk fodbold i næsten, så vil pladsen dog gå til syvendepladsen i Serie A, hvis de vinder den.

Det er ekstremt vigtigt for Lazio at få noget sølvtøj og europæisk kvalifikation efter en dårlig sæson.

Atalanta – Lazio: Skader og karantæner

Atalantas eneste fravær er umiddelbart den brasilianske stopper Rafael Tolöi, som ikke har spillet i 2019.

Lazio må muligvis undvære den helt store stjerne Sergej Milinkovic-Savic, som har siddet ude med en knæskade, men der er meldinger om, at han faktisk bliver klar til at starte inde.

Derudover må romerne undvære Jordan Lukaku og Etrit Berisha.

Atalanta – Lazio: Forventede startopstilling

Vi forventer følgende startopstillinger til Coppa Italia-finalen Atalanta – Lazio:

Atalanta

Pierluigi Gollini

Gianluca Mancini – José Luis Palomino – Andrea Masiello

Hans Hateboer – Remo Freuler – Marten de Roon – Timothy Castagne

Papu Gomez – Josip Ilicic

Duvan Zapata

Lazio

Thomas Strakosha

Stefan Radu – Francesco Acerbi – Luiz Felipe

Adam Marusic – Sergej Milinkovic-Savic – Lucas Leiva – Luis Alberto – Senad Lulic

Joaquin Correa

Ciro Immobile

Atalanta – Lazio: Odds tip

Se alle vores fodbold odds tips her!

Du kan få følgende odds på Coppa Italia-finalen 2019 Atalanta – Lazio hos bet365 (odds er fra 14/05 – 17.00):

1X2

  • Atalanta: 2.75
  • Uafgjort: 3.25
  • Lazio: 2.60

Løfter Coppa Italia-trofæet

  • Atalanta: 1.90
  • Lazio: 1.90

Vores odds tip i denne omgang går på, at Atalanta løfter pokalen. De har været væsentligt bedre, og netop besejret Lazio på udebane.

Det bliver dog en tæt affære.

Spil på kampen hos bet365 her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.