FC København er tvunget til sejr imod Bordeaux

fck bordeaux live streaming se online

Læs vores optakt til Europa League-kampen mellem FCK og Bordeaux, hvor du finder odds, live streaming, forventede startopstillinger og meget mere!

FCK skal slå Bordeaux

Der venter en meget vigtig kamp mellem FC København og Bordeaux i Europa League torsdag aften. FCK og Bordeaux ligger på hhv. tredje- og fjerdepladsen i gruppen, men de har begge muligheden for at gå videre alligevel.

Zenit fører gruppen, og de er allerede videre. FC København er to point efter Slavia Prag på andenpladsen, og de er derfor tvunget til at vinde imod Bordeaux.

Bordeaux er tre point fra Slavia Prag, men modsat FCK, så er de bedre indbyrdes end tjekkerne, og vil derfor overhale dem ved pointlighed.

FCK vandt overraskende 2-1 i Bordeaux efter en stærk præstation. De skal nok være særligt glade for Stephan Andersen, som stod en fantastisk kamp, og Bordeaux brændte blandt andet et straffespark.

Robert Skov blev den helt store helt med sin scoring i overtiden, og han har ikke set sig tilbage siden da. Han topper målscorerlisten i Superligaen, og virker helt ustoppelig.

Læs også: Top 10: Verdens største stadions!

FCK skal have hjælp fra Zenit

FC København er helt afhængige af, at Zenit slår Slavia Prag på udebane, og det er ikke helt godt. Zenit er som bekendt videre, og det er ikke til at sige om de vil spare spillere.

Den russiske liga er gået på pause, og derfor er der ikke nogen oplagt grund til at hvile spillere, men man burde kunne se, at Slavia Prag har mest at spille for.

Mens Zenit er meget stærke hjemme i Sankt Petersborg, så har de store problemer på udebane. De har kun vundet en enkelt af de seneste syv udekampe, så det virker ikke videre sandsynligt, at de vinder i Prag imod et stærkt Slavia-hold.

Læs også: Verdens dyreste fodboldspillere!

Viktor Fischer stadig ude

FC København må fortsat undvære Viktor Fischer, der har siddet ude med en skade siden AGF-kampen for måneder tilbage.

Der har været meget stille i Parken omkring Fischers situation, hvilket kan have noget at gøre med GDPR-loven, og man ved derfor ikke, hvornår han er tilbage.

Det er mest sandsynligt, at vi først ser ham på banen i foråret, men det kan selvfølgelig ikke udelukkes, at han kommer tilbage.

Ståle Solbakken havde tidligere på sæsonen en fast midtbane, men han har udskiftet en del på det seneste. Jonas Wind har overtaget angrebspladsen fra underpræsterende Kenan Kodro og Pieros Sotiriou, men sidstnævnte vil muligvis blive foretrukket på grund af rutinen og den fysiske styrke.

FCK – Bordeaux: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til FCK – Bordeaux.

FCK

Jesse Joronen

Peter Ankersen – Denis Vavro – Andreas Bjelland – Nicolai Boilesen

Robert Skov – Carlos Zeca – Jan Gregus – Rasmus Falk

Dame N’Doye – Pieros Sotiriou

Bordeaux

Benoit Costil

Sergi Palencia – Jules Koundé – Pablo – Maxime Poundjé

Lukas Lerager – Otavio

Yann Karamoh – Younousse Sankharé – Francois Kamano

Jimmy Briand

FCK – Bordeaux: Odds

Bookmakerne forventer en tæt kamp, hvor FCK dog er rimelig klare favoritter. Du kan få følgende odds hos bet365 (fra 11/12 – 14.40):

  • FCK: 2.05
  • Uafgjort: 3.20
  • Bordeaux: 3.80

Finder du oddsene interessante, så kan du spille hos bet365 her!

Find i øvrigt masser af gode odds tips og spilforslag her!

FCK – Bordeaux: Live Streaming og TV

Du kan både se FCK – Bordeaux med online live streaming og i TV. Vil du live streame FCK – Bordeaux, så skal du oprette dig hos Eurosport Player, og vil du se den i TV, så skal du slå over på 6’eren.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.