Oversigt over de danske hold i Europa League-kvalifikationen

17.00: Lyngby Boldklub – Slovan Bratislava

Lyngby vandt overraskende det første opgør i Bratislava med 1-0, og har derfor fine chancer for at avancere til tredje runde, hvor FK Krasnodar bliver modstanderen. Målscorer Jeppe Kjær afsoner karantæne i Superligaen, men han har friske ben til kampen mod Slovan Bratislava. Der forventes i øvrigt udsolgt af de 3.400 siddepladser, der er til rådighed på Lyngby Stadion

Læs vores optakt til kampen her!

TV: TV3 Sport 1 (optakt 16.45)

Live stream: Viaplay

18.00: VPS Vaasa – Brøndby IF

Brøndby var klasser bedre end finske VPS i den første kamp, og selvom kampen kun endte 2-0, så må der ikke være nogen form for spænding her. Brøndby var fremragende, da de vandt 4-0 i søndagens Superliga-kamp over FC Midtjylland, og holdet virker til at være i meget god form.

Læs vores optakt til kampen her!

TV: 6’eren (optakt 17.55)

Live stream: Dplay

19.00: FC Midtjylland – Ferencvaros

FC Midtjylland fik et fantastisk udgangspunkt, da de vandt 4-2 i Budapest. Den skal dog stadig køres hjem på MCH Arena, og de var skræmmende dårlige imod Brøndby i weekenden. De skal håbe på, at Paul Onuachu er tilbage efter en mindre skade!

Læs vores spilforslag til kampen her!

Læs vores optakt til kampen her!

TV: Canal 9 (optakt 18.30)

Live stream: Dplay

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.