danmarks landshold vm 1986

Danmark har mødt 83 forskellige modstandere i officielle A-landskampe – hvor mange af modstanderne kan du gætte? Prøv vores landsholds-quiz her!

Danmarks A-landshold spillede officielt set den første landskamp tilbage i 1908. Siden har vi mødt et hav af modstandere fra alle verdens kroge – men hvor mange af vores modstandere kan du gætte?

Det kan du teste i vores quiz længere nede på siden.

Quiz: Gæt alle Danmarks modstandere nogensinde

Danmark har netop besejret Færøerne, Island og England. Disse modstandere ville du formentlig have gættet alligevel, men det kræver en vanvittig viden at gætte samtlige modstandere.

For at gøre så overskueligt som muligt, så har vi kun medregnet officielle A-landskampe for herrelandsholdet.

Selvom Danmark allerede inden havde spillet nogle landskampe, så var kampen imod Frankrig i 1908 den første, som DBU har talt officielt.

Du bliver oplyst om antallet af gange, Danmark har mødt den givne modstander samt, hvilket forbund, nationen hører til.

Forbundene er som følger:

  • AFC = Asien
  • CAF = Afrika
  • CONCACAF = Nord- og Centralamerika
  • CONMEBOL = Sydamerika
  • OFC = Oceanien
  • UEFA = Europa

Vi har listet de forskellige fodboldnationer i alfabetisk rækkefølge, så du har en bedre mulighed for at regne ud, hvilke lande, du mangler.

Det er vigtigt at nævne, at der blandt de 83 modstandere også er lande, som ikke eksisterer længere.

Data er fra DBU.dk, så vi tager forbehold for eventuelle fejl i quizzen.

Test din viden om det danske landshold her!

Mens du nok skal finde frem til mange af UEFA-landene, som Danmark jo møder regelmæssigt i forbindelse med kvalifikationerne og Nations League.

Udover at have et kendskab til fodboldnationer, så er dine geografi-egenskaber nok lige så vigtige.

Kan du lide at quizze om fodbold, så finder du masser af dem her!

Prøv også: Hvem har scoret flest mål for landsholdet?

Prøv også: Gæt alle hold Nicklas Bendtner har scoret imod?

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.