fodbold danmark

Det virker efterhånden som om Nicklas Bendtners karriere er endegyldigt færdig. Vi har kigget på, hvem den kontroversielle angriber har scoret imod i sin karriere. Hvor mange kan du gætte?

Nicklas Bendtners kontrakt med FC København udløb ved årsskiftet, og på trods af rygter om flere kontrakttilbud så har den store angriber endnu ikke skrevet under med en ny klub.

Han har ikke rigtigt udtalt noget om, hvad hans fremtidsplaner er, men det kunne virke som om, at han trækker stikket.

Det halve år i FCK var hans sidste mulighed for at bevise sig selv, men han slog aldrig igennem, og dermed kan man godt konkludere, at han slet ikke fik nok ud af sit talent.

Nicklas Bendtner Quiz: Hvem har Bendtner scoret imod?

Du skal prøve at gætte samtlige klubhold, som Nicklas Bendtner har scoret imod i officielle klubkampe.

Det vil sige, at reserveholdskampe og landskampe med videre ikke tælles med.

Bendtner har som bekendt været rundt omkring, og spillet i Premier League, Bundesligaen, Superligaen, Championship foruden Europa League og Champions League.

Han har i alt scoret imod 66 forskellige klubhold, og du skal have en utrolig hukommelse for at gætte samtlige mandskaber.

Du bliver oplyst om, hvor mange mål, han har scoret imod det givne hold samt, hvilket land, holdet er fra.

Du har 15 minutter til at gætte alle klubberne her:

Nicklas Bendtner slog igennem i en meget ung alder. Under lejeopholdet i Birmingham og Championship scorede han 11 mål i 42 kampe, og siden fik han relativt meget spilletid i Arsenal, hvor han både scorede vigtige mål i Premier League og Champions League i en ung alder.

Siden fulgte en periode med en række lejeaftaler i Sunderland, Juventus og Wolfsburg med meget middelmådige resultater til følge.

Han vendte så tilbage til Championship og Nottingham Forest, men det blev heller aldrig en succes. Bendtner genfandt målformen i Rosenborg, hvorfor dog også finder relativt mange hold fra Eliteserien.

Den seneste klub, som Nicklas Bendtner har repræsenteret er FC København, hvor han som sagt kun kom på tavlen en enkelt gang i en pokalkamp.

Han har som sagt scoret imod 66 forskellige klubber mellem oktober 2006 og oktober 2019.

Hvis du er interesseret i andre fodboldquizzer, så kan du prøve nogle af disse:

Hvem har FC København spillet imod i Europa?

Hvem har lavet flest oplæg i Superligaen?

Gæt alle danske spillere, der har været med til en EM-slutrunde.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.