fodbold mål

Fodbolden i alle de store europæiske ligaer er sat på pause på ubestemt tid, og sådan forbliver det formentlig i de kommende måneder. I mellemtiden kan du teste din viden omkring topscorerne i de 20 bedste UEFA-ligaer i denne sæson. Hvor mange kan du gætte?

I denne fodboldquiz skal du gætte så mange topscorere i de 20 bedste UEFA-ligaer, som du kan.

Du har nok en ide om, hvilken Bayern München-spiller, der med 25 kasser har scoret flest mål i Bundesligaen, men det er en del sværere at gætte topscorerne i den græske og cypriotiske liga.

Du bliver oplyst om ligaen, spillerens klub samt, hvor mange mål, spilleren har scoret. I både den franske Ligue 1, den hollandske Æresdivision og den belgiske Jupiler Pro League bliver topscorerværdigheden delt mellem to spillere og i den tjekkiske liga er der hele fire spillere, der har scoret 10 mål.

På listen finder man både nogle af verdens absolut bedste fodboldspillere, men også nogle mere ukendte spillere.

Gætter man alle 26 spillere, så er man fodboldnørd til fingerspidserne.

Vi har valgt at gå ud fra UEFAs koefficientliste, og taget den bedste række fra de 20 højest placerede ligaer. Det er nok at gætte spillerens efternavn.

Gæt så mange liga-topscorere, som du kan på 10 minutter lige her:

Det skal i øvrigt nævnes, at den pågældende spiller ikke nødvendigvis er i klubben stadigvæk. Det gælder eksempelvis topscoreren i den danske Superliga, som nåede at score 17 mål inden han tog turen til Tyrkiet.

Det er en meget hård tid for verden generelt, og når man er vant til at se mange timers fodbold hver uge, så må man få sit fodbold-fix på en anden måde.

På Viaplay kan du i disse dage se alle Champions League-finalerne siden 1995 i fuld længde, hvilket er et fint tidsfordriv.

Derudover anbefaler vi selvfølgelig at quizze om fodbold her på siden.

Vi har en lang række sjove og svære fodboldquizzer til dig, og du finder dem alle sammen her.

Hvís du, som så mange andre fodboldfans i denne corona-periode, er i det nostalgiske hjørne, så er der nogle sjove forslag til quizzer her:

Skandinaviske hold i UEFA Cup/Europa League.

- I denne quiz skal du gætte alle de skandinaviske hold, der nogensinde har deltaget i hovedturneringen i den næstbedste europæiske række.

Hvem har scoret flest mål for landsholdet?

- I denne quiz skal du gætte de 32 spillere, der har scoret flest landskampsmål på den danske landshold igennem historien.

Derudover finder du en lang række andre fodboldquizzer, som du kan få tiden til at gå med, mens du sidder derhjemme foran computeren.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.